Link Concept ApS

Husk det lovpligtige årlige serviceeftersyn af nedgravede affaldscontainere for at sikre optimal funktion og overholdelse af lovgivningen

Del

Nedgravede affaldscontainere er blevet en stadig mere populær løsning for boligselskaber, der skal følge kommunernes krav og som ønsker at forbedre affaldshåndteringen på deres ejendomme.

Foto : eget
Foto : eget

Disse affaldssystemer tilbyder en række fordele, herunder en mere æstetisk tiltalende løsning og en mere effektiv håndtering og sortering af affald. Men det er vigtigt at huske, at disse nedgravede affaldssystemer kræver regelmæssig vedligeholdelse og service for at fungere korrekt og overholde lovgivningen.

Som ejer eller ansvarlig for nedgravede affaldssystemer er det din pligt at sikre, at et serviceeftersyn finder sted mindst én gang årligt. I henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 428, §23-§27, der regulerer anvendelsen af tekniske hjælpemidler som nedgravede affaldssystemer, kræves det, at dette eftersyn udføres af en sagkyndig. Eftersynet skal dokumenteres for at sikre, at systemerne fungerer optimalt både under brug og ved tømning.

Med en Biobag Zenzo vask & serviceaftale udfører vi en grundig gennemgang af hele det nedgravede affaldssystem. Dette inkluderer kontrol af løftestænger, hængsler, beslag, betonkasse, inderbeholdere eller sække, lukkemekanismer, sikkerhedsanordninger, elektronik, låg eller indkastsøjler. Hvis der skulle være en smule affald i bunden af containerne, tager vi også det med. Med Biobag Zenzos årlige serviceeftersyn sikrer vi, at du lever op til Arbejdstilsynets krav.

Efter endt service udføres en servicerapport, der indeholder en checkliste over det udførte arbejde samt eventuelle bemærkninger. Containeren påføres desuden et mærkat, der tydeligt viser, hvornår og af hvem affaldscontaineren sidst blev serviceret, i overensstemmelse med Arbejdstilsynets krav.

Hold nedgravede affaldssystemer rene og pæne med en vaskeservice
Udover det lovpligtige serviceeftersyn kan boligselskaber med en Biobag Zenzo vask & serviceaftale også vælge mellem to typer vask: Fuld Vask eller Light Vask. Fuld Vask indebærer en omfattende rengøring af alle dele, både indvendigt og udvendigt, mens Light Vask indebærer en mere grundlæggende udvendig rengøring.

Det er vigtigt at boligselskaber er opmærksomme på det lovpligtige serviceeftersyn af nedgravede affaldscontainere. Dette sikrer ikke kun, at systemerne fungerer korrekt og effektivt, men det hjælper også med at overholde lovgivningen og minimere risikoen for driftsstop og potentielle problemer med affaldshåndteringen. Hvis systemerne ikke er servicerede efter reglerne, kan forsyningerne i værste fald nægte at tømme containerne.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at indgå en Biobag Zenzo vask & serviceaftale for dine nedgravede affaldssystemer, er du velkommen til at kontakte os. Vi er her for at sikre, at dine affaldssystemer fungerer optimalt og overholder alle gældende regler og forskrifter.

Kontakt os på 70 27 19 00 for at få et godt tilbud på en Biobag Zenzo vask- og serviceaftale til dine nedgravede affaldssystemer. Så sørger vi for at holde dine affaldssystemer rene og velfungerende, så eventuelle driftsstop begrænses mest muligt.

Se mere om Biobag Zenzo vask & serviceaftale her.

Du kan også gå ind på vores hjemmeside www.zenzo.dk  og se mere om alle vores løsninger til affaldssystemer – både hvis din boligforening skal have helt nye affaldssystemer eller supplere eksisterende systemer.

Links

Om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Blundstone: Ikonerne indenfor robust fodtøj17.4.2024 20:43:52 CEST | Pressemeddelelse

Blundstone støvler er blevet et kulturelt ikon inden for robust og holdbart fodtøj, der tilbyder komfort, stil og holdbarhed. Historien om Blundstone Blundstone er et australsk mærke, der blev grundlagt i 1870 i Tasmanien. Mærket har specialiseret sig i at fremstille støvler, som er ideelle til både arbejde og fritid. Deres produkter er kendt for at være ekstremt holdbare og velegnede til forskellige miljøer, fra landbrug til byliv. Blundstones unikke design og teknologi, herunder deres signatur elastiske sider, gør dem nemme at tage på og af, hvilket har bidraget til deres popularitet globalt. Produktudvikling og Innovation Blundstone fortsætter med at innovere inden for fodtøjsindustrien ved at introducere nye materialer og teknologier. For eksempel anvender de nu vandafvisende læder og avancerede sålteknologier for at forbedre komforten og støtten for fødderne. Deres engagement i kvalitet og funktionalitet er en af grundene til, at mærket fortsat er populært blandt forskellige forbr

En ny tilgang til bekæmpelse af tør hud: Kvinders guide til optimal hudpleje15.4.2024 18:30:02 CEST | Pressemeddelelse

Tør hud i ansigtet er en udfordring, mange kvinder kender alt for godt. Årsagerne til tør hud kan være mange - fra vejret og den daglige hudplejerutine til generel aldring. Men hvad hvis vi fortalte dig, at ny forskning har givet os nye veje til at bekæmpe tør hud? Læs videre for at lære mere om disse nyskabende metoder til at holde din hud hydreret og sund. Fokus på hydrering Hydrering er og har altid været en nøglefaktor i bekæmpelsen af tør hud. Ny forskning viser imidlertid, at hydrering indefra - det vil sige at drikke masser af vand - kan være endnu vigtigere, end vi tidligere har troet. Parret med en fugtgivende creme designet til tør hud kan denne to-fronts tilgang være en effektiv metode til at bekæmpe tør hud. Nye produkter og teknikker Moderne hudpleje er konstant i udvikling, og de nyeste hudplejeprodukter kan give kvinder med tør hud flere muligheder end nogensinde før. Mildere rensemidler, der ikke fjerner hudens naturlige olier, er på vej op, og serums og olier til fugtg

Hudplejeindustrien blomstrer med stigende fokus15.4.2024 18:24:52 CEST | Pressemeddelelse

Hudpleje er hurtigt blevet en dominerende del af skønheds- og personlig pleje-industrien. Interessen for at finde og investere i de rette hudplejeprodukter er vokset betragteligt hos både mænd og kvinder. Valget af de mest passende produkter er nu blevet et kerneelement i mange menneskers daglige rutiner. Udfordringen i at vælge passende hudplejeprodukter Hudpleje handler ikke bare om at se godt ud, men er også et centralt aspekt af sundhed og velbefindende. Valget af passende hudplejeprodukter kan gøre en afgørende forskel for hudens sundhed og kan øge folks selvværd og livsglæde. Det er på denne baggrund, at mange anvender en betydelig del af deres tid og kræfter på at finde de helt rigtige produkter. Et produkt, der har vundet bred anerkendelse for sin effektivitet og pålidelighed, er Avène Cleanance Comedomed. Dette er en koncentreret anti-blemish creme, der er skabt til at reducere bumser og hudorme og samtidig modvirke nye udbrud. Det er tydeligt, at interessen for hudpleje vil f

Støtte og omsorg ved livets afslutning10.4.2024 11:41:48 CEST | Pressemeddelelse

Når en elsket person går bort, kan det en være både udfordrende og følelsesmæssigt belastende tid at stå i for både familie, venner og andre pårørende. For ikke nok med at der er en stor sorg, der skal bearbejdes og tages hånd om, og der skal uddeles en masse trøst, så er det også en tid, der er fyldt med praktiske beslutninger blandt andet i forhold til den sidste rejse og det sidste farvel. Og det er netop de øjeblikke af både sorg og tab, at bedemænd spiller en vigtig rolle i at yde støtte, vejledning og ikke mindst praktisk assistance i forhold til at planlægge en begravelse eller en bisættelse. Men ved du, hvor meget hjælp en bedemand kan yde? Derfor er det vigtigt at finde den rette hjælp En dygtig bedemand, som for eksempel en bedemand i København, er trænet i at hjælpe familier gennem den måske mest vanskelige proces, de nogensinde vil komme til at stå overfor i deres liv. Det er den, der har med planlægningen og udførelsen af en begravelse eller bisættelse samt eventuel efterf

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye