Meresalg Marketing

Topchef, Martin Thaysen tiltræder som ny CEO for Green Energy den 1. marts 2024

Del

En ny æra begynder: Martin Thaysen overtager posten som CEO og fører Green Energy mod nye horisonter

Green Energy er glade for at meddele, at Martin Thaysen officielt overtager posten som CEO den 1. marts 2024. Dette CEO-skifte repræsenterer en vigtig milepæl for virksomheden og markerer et afgørende skridt mod visionen om globalt lederskab inden for grøn energi.

Fra Mærsk til Green Energy

Martin Thaysen er en internationalt erfaren CEO med stor erfaring og viden om logistik- og transportsektoren. Hans imponerende baggrund og erfaring fra erhvervslivet i ind- og udland omfatter Executive Vice President og Managing Director for Kina hos CEVA Logistics og 18 års erfaring hos A.P. Møller-Mærsk. Han har også haft nøgleroller i flere andre virksomheder, herunder Chief Commercial Officer hos Controlant og Group CEO hos The Santa Fe Group.

"Dette er et spændende kapitel i Green Energys historie, og jeg er begejstret for at overtage rollen som CEO," siger Martin Thaysen, og tilføjer " Klimaforandringer er uden tvivl en af de største udfordringer, og det er afgørende, at vi handler nu ved at drage fordel af eksisterende teknologier, der også er økonomisk fordelagtige. Det, der imponerer mig ved Green Energys solarteknologi, er dens mange anvendelsesmuligheder. Det er et velafprøvet og testet produkt, der har bevist, at det kan bidrage til at fremme dekarboniseringen af virksomheder.”

Den næste æra

Store ambitioner og konstant vækst tegner billedet, når man ser på Green Energy. Som CEO vil Martin Thaysen føre Green Energy fremad og til frontlinjen i det globale landskab for bæredygtig energi. Med sin omfattende baggrund som leder af multinationale virksomheder og dokumenterede evne til at skabe vækst på forskellige markeder er Thaysen godt rustet til at føre Green Energy til hidtil usete højder af succes og etablere sin position som frontløber inden for bæredygtige energiløsninger verden over.

"Vi har set frem til at byde Martin Thaysen velkommen. Martin er en hands-on og strategisk leder med et solidt fokus på kunder og mennesker. I sin seneste rolle stod Martin i spidsen for en høj omsætningsvækst hos en anden digital tech scale-up - hvilket gør ham til en ideel leder for Green Energy, når vi sigter mod globalt lederskab," siger Hans Peter Michelet.

Martin Thaysen tager over som CEO efter Hans Peter Michelet. Michelet har fungeret som midlertidig CEO siden Karl Andreassen meddelte sin afgang fra stillingen ved udgangen af 2023. Efter Martin Thaysens tiltrædelse som CEO vil Michelet genoptage sin rolle som bestyrelsesformand.

Læs mere om Green Energy på www.mipv.pro

Kontakter

Mail: nadja.ahrenfeldt@ge-scan.com
Telefon: +45 93 395 160

Green Energy Group er førende leverandør af mobile og fleksible solcelleløsninger til transport og letvægtstag. De leverer innovative og bæredygtige løsninger og er med deres brancheførende teknologi dedikerede til at drive fremtidens grønne energiløsninger og gøre en positiv forskel for vores planet.

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Rosacea behandling: Vind over voksen acne og genstridige karsprængninger18.4.2024 12:44:43 CEST | Pressemeddelelse

Hudsygdomme kan være som usynlige fjendtlige invasioner, du ikke kan gemme dig for. Rosacea er en af disse tilstande, der skaber uventede røde flag i dit spejlrefleks. Hvis du har oplevet det uforklarlige ph-fatidiske (rødme i ansigtet) og uforståelige bumselignende knopper, har du måske været uheldig at blive bekendt med rosacea, også kendt som "voksen acne". Men frygt ej, min ven, for i denne dybdegående blogpost vil vi udforske rosacea behandling til at få dine bekymringer til at gå væk ligesom din uønskede rødme.

Send faktura som privatperson – en trin for trin-guide, der gør det muligt18.4.2024 09:29:02 CEST | Pressemeddelelse

At være selvstændig freelancer eller have sin lille virksomhed kørende i det daglige, kan være en drøm for mange. Det giver frihed til at arbejde med det, du brænder for, men det bringer også nogle administrative og kedelige udfordringer med sig – specielt når det kommer til at send faktura som privatperson, freelancer eller som lille enkeltmandsvirksomhed uden den helt store omsætning. At sende en faktura kan være en ny og måske lidt skræmmende opgave for mange selvstændige, men med den rigtige forberedelse og information, kan processen blive nemmere og mere flydende.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye