Vestforbrænding udvider topledelse med kommerciel chef

Del

Heine Winding Lauenborg tiltræder den 1. marts en nyoprettet stilling som kommerciel chef og indgår samtidig i selskabets topledelse, som nu får otte medlemmer. Ansættelsen og placeringen er en del af Vestforbrændings strategi i forbindelse med overgangen til et liberaliseret marked, som træder i kraft i 2025.

Heine Winding Lauenborg indtræder i Vestforbrændings ledelse
Heine Winding Lauenborg indtræder i Vestforbrændings ledelse

Heine Winding Lauenborg kommer fra en stilling som markedschef for biogas og naturgas i DCC Energi A/S. Han har hentet store dele af sin erfaring i energibranchen, hvor han har arbejdet i både kundeejede og kommunalt ejede virksomheder. Heine skal i første omgang udvikle og implementere en ny overordnet kommerciel strategi, så Vestforbrænding kan intensivere sin markedsindsats og agere samlet og agilt på forskellige markeder og imødekomme fremtidige behov fra virksomheder, samarbejdspartnere og forbrugere. 

”Jeg glæder mig meget til at løfte de mange nye spændende opgaver, som Vestforbrænding står over for at løse i et nyt liberaliseret marked, hvor der ikke tidligere har været krav om, at de kommunalt ejede affaldsenergianlæg har skullet agere kommercielt. Mit mål er, at den kommercielle strategi skal kunne fungere på tværs af virksomhedens mange forretningsområder med respekt for de enkelte områders markedssituation. Og så glæder jeg mig ikke mindst til at møde mine mange nye kolleger – både i chefkredsen og på resten af Vestforbrænding,” siger Heine Winding Lauenborg, som træder ind i en virksomhed, der har udviklet sig markant i de senere år med skarpt fokus på udrulning af fjernvarme til 39.000 nye husstande i syv kommuner, brug af nye bæredygtige energikilder, etablering af CO2-fangstanlæg og øget genbrug og genanvendelse.

Privat bor Heine Winding Lauenborg i Værløse i Furesø Kommune er 50 år, er gift med Britt og har 3 børn. Fritiden bliver brugt på sport, løb og MTB i Hareskoven.

Kontakter

Om Vestforbrænding

Vestforbrænding er Danmarks største affaldsenergiselskab. Vi er ejet af 19 storkøbenhavnske og sjællandske kommuner, som vi tilbyder løsninger inden for indsamling og behandling af affald samt levering af fjernvarme og elektricitet. På vores hjemmeside www.vestfor.dk kan du læse om Vestforbrændings selskabskonstruktion, vores historie, økonomi og værdisæt.

Følg pressemeddelelser fra I/S Vestforbrænding

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra I/S Vestforbrænding

Nyt projekt fra Vestforbrænding: bedre sortering af affald i etageboliger8.4.2024 09:56:38 CEST | Pressemeddelelse

Kommunerne skal genanvende mere og brænde mindre affald, hvis vi skal nå det nationale mål om 60 pct. reel genanvendelse i 2030. Og her bliver det altafgørende for at nå målsætningen, at en større andel af affaldet i affaldsbeholderne bliver sendt til genanvendelse. Vestforbrænding har startet et projekt for at motivere beboere i lejligheder til bedre vaner ved affaldssorteringen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye