Viborg Bibliotekerne

Morten Remar - Et liv med musik og mord

Del

Kom og vær i godt selskab med musiker og krimiforfatter Morten Remar, når han d. 12. marts er gæst på Hovedbiblioteket i Viborg, hvor han engageret vil fortælle om sin omtumlede barndom, de vilde år med Back to Back, samt om sin beslutning om at flytte til Viborg og hvorfor han fik lyst til at skrive krimier om mord.

Morten Remar
Morten Remar Jane Gisselmann

Vi kommer til at høre om de mere end 35 år, hvor Morten Remar som sanger, sangskriver, musiker og producer, har været en del af den etablerede danske musikscene, både som solist og ikke mindst som den ene del af duoen Back To Back.

Med over 200 udgivne sange, er Morten en erfaren sangskriver, og åbner blandt andet op om processen med at skrive personlige sange, der favner bredt, om tilfredsstillelsen ved at få et hit og hvordan han har kæmpet med at stå på en scene og lært at værdsætte succesen.

Forfatterdrømmen
Hør også om, hvordan han sent i livet gjorde en gammel forfatterdrøm til virkelighed, en proces han sammenligner med at bestige Mount Everest uden nogen erfaring. Nu, otte år efter debuten og med syv bøger bag sig, tør han godt kalde sig forfatter og dele ud af sine erfaringer og hvordan han arbejder med en roman.

Måske vil du også høre om, at Morten Remar som ung ville være tegneserietegner, har deltaget som sangskriver i Dansk Melodi Grand Prix to gange, vundet internationale racerløb i en Ferrari 360 Challenge, været en del af P3’s Monkey Business med Adam Duvå Hall og Mads Vangsø, læst Astronomi på et engelsk universitet, haft sit eget videnskabsprogram på DR P1, lavet tv-børneprogrammet Dig og Mig og Vito på DR1, udgivet 11 album, har eget pladelabel PopGun Records, og haft et internationalt hit som musikproducer.

Vennen, mediemanden og podcastværten Niels Sønderby vil forsøge at guide os alle igennem en god aften.
Det er tirsdag d. 12. marts kl. 19.00 på Hovedbiblioteket i Viborg og billetter à 75 kr. købes via viborgbib.dk. Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.

Kontakter

Merete Breinhild Johansen, Viborg Bibliotekerne
mejoh@viborg.dk, 20 45 66 39

Billeder

Morten Remar
Morten Remar
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye