Aarhus Airport

Gratis rejseforedrag om Syditalien i Aarhus Airport

Del

Sorrento, Apulien og tyk italiensk charme i støvlelandets hæl er på programmet, når Gislev Rejser holder gratis rejseforedrag i Aarhus Airport den 6. marts.

Gislev Rejser inviterer til gratis rejseforedrag i Aarhus Airport om italienske perler som Sorrento, Apulien og Sicilien.
Gislev Rejser inviterer til gratis rejseforedrag i Aarhus Airport om italienske perler som Sorrento, Apulien og Sicilien. Aarhus Airport

Gislevs Rejser lægger op til et spændende og inspirerende rejseforedrag om de destinationer, som rejsebureauet flyver til direkte fra Aarhus Airport i det vidunderlige Syditalien, der er velsignet med et mildt og solrigt klima. Fra hæl til tå kan du opleve smukke landskaber, duften af citroner, smukke oliventræer og det azurblå middelhav. Det hele krydres med spændende smagsoplevelser, maleriske byer, smukke udsigter og en imponerende kulturarv.

Gislev Rejser og Aarhus Airport inviterer til et par inspirerende timer med italiensk hjertevarme, kaffe med kage og rundvisning i Aarhus Airport, der rundes af med mulighed for at shoppe i lufthavnens Travel Shop.

Oplev Aarhus Airport indefra
Aarhus Airport står i dag som en topmoderne lufthavn i international liga. Over de sidste år er lufthavnen blevet gennemmoderniseret og udvidet til dobbelt størrelse. Der er dømt lækkerhed over hele linjen med kæmpe skylounge med panoramavinduer ud til landingsbanerne, en super effektiv sikkerhedskontrol, en moderne taxfree shop, syv gates, loungeområde med designmøbler fra Hay og en restaurant med nordisk inspireret mad. Kronen på værket er et helt nyt lufthavnshotel, der er integreret i terminalbygningen, som det første i en dansk lufthavn.

Program for dagen:
Kl. 13.30–14.30 - Sorrento og syditalienske perler, Rom og Sorrento og Apulien
Kl. 14.30–14.50 - Pause med kaffe/te og lidt godt til ganen 
Kl. 14.50–15.30 - Ischia - Napolibugtens grønne ø, Calabrien - Syditaliens skønne støvlesnude og Siciliens juveler
Kl. 15.30 - Rundvisning i Aarhus Airport og shopping 


Tilmelding skal ske senest den 4. marts til Gislev Rejser på https://www.gislev-rejser.dk/danmark/rejseforedrag-syditalien-aarhus-lufthavn

Det er gratis at deltage, og der er gratis parkering i Aarhus Airport i fem timer.

Kontakter

Billeder

Calabrien
Calabrien
Download
Sorrento kysten
Sorrento kysten
Download

Om Aarhus Airport

Aarhus Airport’s ambition er at være østjydernes foretrukne lufthavn og forbinde Østjylland med populære storbyer og andre attraktive rejsemål. Med afgange til destinationer i hele Europa sigter lufthavnen mod at imødekomme forventningerne hos det jyske erhvervsliv såvel som hos fritidsrejsende i lufthavnens optageområde, der er Jyllands største.

I løbet af 2024 står lufthavnen færdig efter en totalmodernisering og udvidelse til dobbelt størrelse. Til april er Aarhus Airport A/S vært for Europas vigtigste luftfartskonference, Routes Europe, der er en mødeplatformen for luftfarts-branchens beslutningstagere. Aarhus Airport A/S er ejet af Aarhus Kommune, Syddjurs Kommune, Norddjurs Kommune og privatinvestor Staus A/S. Det tager cirka 35 minutter at nå Aarhus Airport A/S fra centrum af Aarhus.

Følg pressemeddelelser fra Aarhus Airport

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Airport

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye