All Things Live ApS

DJ Aligator bringer Reptile Rave til Store VEGA

Del

Et af Danmarks absolut største DJ’s af superstjernestatus, lukker dørene op for en vild aften med Reptile Rave. Ud med kløerne og buk under for rytmnerne på dansegulvet – DJ Aligator sprænger taget af Store VEGA 28. september 2024.

DJ Aligator
DJ Aligator Foto: PR

Den iransk-danske producer og DJ, Aliasghar Movasat, bedre kendt over hele verden som DJ Aligator, er ubetvivlet en af de største DJ’s vi har herhjemme. DJ Aligator har siden starten på det 21. århundrede været på toppen af hitlisterne og gang på gang også cementeret hans status, som en af de bedste DJ’s i verden.

Hans famøse ultrahit ”The Whistle Song” fra 2000 blev ved sin udgivelse den mest solgte single i DK og i EMI’s historie og toppede hitlisterne i hele norden. 32 andre lande fulgte efter og resultatet blev til 15 #1 placeringer, 12 top 3 placeringer og 5 top 10 placeringer rundt omkring i verden. Han har solgt over 6 millioner singler og har været med på mere 14 millioner opsamlings CD’er. 

Men det er ikke kun på tallene at DJ Aligator sætter sig i føresædet. På livefronten har den erfarne DJ også bevist, at han hører til på toppen, som det altid har været. Han har optrådt i mere end 40 lande, heriblandt Australien, USA og UK, og gjort stærke indtryk på sine rejser. Blandt andet vandt han den prestigefyldte ”THE BEST DJ OF THE YEAR” pris til Big Apple Music Awards i New York, som den første danske DJ til nogensinde at være nomineret og så endda vinde. 

De seneste år har DJ Aligator også sat sit laserskarpe fokus på Danmark, der ikke kan få nok af hans selvbetitlede hardcore dance tracks ude på landets klubber. Det har blandt andet sikret ham en række priser, heriblandt ”20 Years of Clubbing” prisen til Club Awards i 2019 og ”Årets Live Navn” til Club Awards i 2022 og igen i 2023. 

Senest er DJ Aligator aktuel med en ny version af hans største hit ”The Whistle Song” på dansk, med Tessa og Kidd. Både denne og resten af hans hårdtslående repetoire vil være at forvente i Store VEGA 28. september, til en aften der står i reptilens tegn.

"Jeg fylder Store Vega med vanvittige beats og en uforglemmelig energi til mit første headliner show i København nogensinde! Gør jer klar til den ultimative DJ Aligator bassarm oplevelse. DET ER IKKE BLOT EN KONCERT. DET ER EN FEST! I er alle inviteret til at være en del af history in the making. Lad os sprænge taget af Store VEGA til REPTILE RAVE!” – DJ Aligator.

DJ ALIGATOR – REPTILE RAVE

STORE VEGA, KØBENHAVN – 28. SEPTEMBER

BILLETSALGET STARTER 4. MARTS KL. 11.00.

MERE INFO: allthingslive.dk / ticketmaster.dk

Nøgleord

Kontakter

Billeder

DJ Aligator
DJ Aligator
Download
DJ Aligator, Store VEGA 2024
DJ Aligator, Store VEGA 2024
Download

Links

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter samt national og international comedy.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye