Danske Spil A/S

Danske Spil: Her er danskernes to X Factor-favoritter

Del

Der er især to af deltagerne ved årets X Factor, som er populære blandt danskerne: Sådan lyder meldingen fra Danske Spil, som har kigget nærmere på TV2’s fredagsunderholdning.

Der er stadig otte deltagere tilbage i årets X Factor, men ifølge Danske Spil, så er der to af dem, som lige er en tand mere populære end resten.

“Cristian Oprea og Helene Frank imponerede os virkelig med deres flotte præstationer i det første liveshow i sidste uge, og det er tydeligvis ikke kun herinde hos os i Danske Spil, at de to gjorde et godt indtryk. Cristian og Helene virker også til at være danskernes favoritter til den samlede sejr. Op mod halvdelen af alle har gættet på de to som vindere,” fortæller Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter og X Factor-ekspert hos Danske Spil.

For alvor i ilden
Han sad og fulgte nøje med foran skærmen ved liveshowet sidste fredag.

“Det var godt at få set de ni deltagere i ilden for alvor. Det ER bare noget andet at optræde live, og jeg er sikker på, at både de og vi blev en smule klogere på, hvem der har, hvad der skal til for at gå hele vejen. Og måske blev de og vi også lidt klogere på, hvem der ikke har det i helt samme grad,” siger Mathias Reimer Larsen og fortsætter:

“Nicolaj Lindby stod i farezonen i fredags mod Victor, og der var det tydeligt for os, at Lindby var den bedste af de to. Men det er ikke sikkert, at det hjælper ham i denne uge. Det er helt typisk, at man ser deltagere overleve turen i farezonen den ene uge for så at ryge ud ugen efter. Nicolaj Lindby skal virkelig uppe sit game, hvis han skal have en chance for at nå længere end det andet liveshow. Han skal krydse fingre for, at han kan kapre seerstemmer fra gruppen Cyklus, som vi forventer, ender i farezonen med ham,” slutter Mathias Reimer Larsen.

Følg med fredag aften på TV2.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye