Det britiske pop-punkband, You Me At Six, kommer til Pumpehuset 18. november

Del

You Me at Six er et britisk rockband fra i Surrey, England, i 2004. Bandet består af Josh Franceschi (vokal), Max Helyer (guitar), Chris Miller (guitar), Matt Barnes (bas) og Dan Flint (trommer). De mødte hinanden gennem skolen og dannede deres band mens de stadig var teenagere i 2004, inspireret af bands som Fall Out Boy og blink-182.

De fik deres første smagsprøve på succes med deres debutalbum, "Take Off Your Colours", som blev udgivet i 2008. Albummet fik positive anmeldelse og hjalp med at etablere dem som et af Storbritanniens førende pop-punkbands. Singler som "Save It for the Bedroom" og "Finders Keepers" blev særligt populære blandt fans.

Sidenhen har deres musikalske stil udviklet sig fra pop-punk til en mere varieret lyd, der inkluderer elementer af alternativ rock og poprock. Bandet har turneret over hele verden og spillet på store festivaler og arenaer. De har oparbejdet sig en dedikeret følgeskare af fans ved hjælpe af deres energiske live-optrædener og rørende tekster.

Oplev You Me At Six i Pumpehuset til efteråret.

Billetpriser: 250 kr. + gebyr

Billetsalget starter 1. marts kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Oplev An Evening with Haken når det progressive rockband besøger Bremen Teater 9. september 2024 og udfolder hele ’’Fauna’’- albummet19.4.2024 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Haken er et engelsk progressivt rockband dannet i 2007 af multiinstrumentalisten Richard Henshall, guitaristen Matthew Marshall og vokalisten Ross Jennings. Bandet har etableret sig som en af de mest unikke aktører inden for den moderne progressive rockscene, kendt for deres komplekse musikalske arrangementer, virtuositet og dybdegående lyrisk indhold. Hakens musik kombinerer elementer af progressive rock, metal og jazz, og skaber dermed deres unikke lyd.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye