Hjørring Kommune

Hjørring Kommune hylder fritids- og foreningslivet ved årlig prisuddeling

Del

Der var feststemning på Vendelbohus i Hjørring tirsdag aften, hvor foreningslivets dygtige lokale idrætsudøvere og engagerede frivillige fra foreningslivet modtog fritids- og idrætspriser og blev hædret for deres præstationer.

Alle deltagerne til Fritids- og idrætsprisen 2023 på scenen i Vendelbohus

"I Hjørring Kommune er vi utroligt stolte af vores levende og mangfoldige foreningsliv. Med den årlige prisuddeling sætter vi spotlys på alle de exceptionelle præstationer, der har været i det forgangne år. Her hylder vi både de særlige præstationer fra vores idrætsudøvere - som ikke blot er dygtige sportsfolk, men også forbilleder for vores samfund - samt den uvurderlige indsats fra de frivillige i foreningerne. Vi er dybt imponerede over det enorme engagement og den dedikation, der udvises af vores lokale foreninger og frivillige. Deres bidrag er afgørende for at skabe levende og aktive fællesskaber i vores kommune." – siger formand for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Mathias Holger Nielsen.

I alt blev der uddelt fem forskellige priser er:

  • Idrætsprisen 2023
  • Prisen for særligt bemærkelsesværdige idrætspræstationer 2023
  • Unglederprisen 2023
  • Foreningslederprisen 2023
  • Hjørring Kommunes Foreningspris 2023

Alle prismodtagerne blev kaldt op på scenen, hvor borgmester Søren Smalbro, formanden for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Mathias Holger Nielsen og DGI Nordjyllands formand Benny Hansen overrakte pokaler og diplomer. Det var DJ Rottefar, som stod for musikken.

  • Der var 68 modtagere af Idrætsprisen.
  • Der var 6 modtagere af Prisen for særligt bemærkelsesværdige idrætspræstationer.
  • Unglederprisen 2023 gik til Fie Homann og Oliver H. E. Kristensen fra Taars/Ugilt IF for deres indsats som hjælpetrænere på LykkeLiga holdet. Udover hæderen følger en check på 2500 kr.
  • Foreningslederprisen 2023 gik til Preben Olsen fra Vrå-Børglum IF, for sin enorme indsats gennem snart 60 år som frivillig.
  • Sindal Idrætsforening modtog Hjørring Kommunes Foreningspris 2023. Udover hæderen følger en check på 5000 kr.

Kontakter

Billeder

Links

Om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune er med sine knap 65.000 indbyggere den næst største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye