Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller flytter ESG fra tanke til handling

Del

Danmarks største stål- og teknikgrossist har integreret ESG i både strategi og praksis.
Det fremgår af den ESG-rapport for 2023, som Lemvigh-Müller netop har offentliggjort.

Hovedkvarteret i Herlev
Hovedkvarteret i Herlev Lemvigh-Müller

Den seneste ESG-rapport for 2023, netop offentliggjort af Danmarks største stål- og teknikgrossist, Lemvigh-Müller, understreger den 177-årige virksomheds beslutsomhed om at omsætte bæredygtige intentioner til konkret handling. 

”Vi har integreret bæredygtighed i vores hverdag, som en naturlig del af vores måde at tænke forretning på. Det er ikke længere bare en del af vores strategi, men er en del af vores DNA,” fortæller Head of Sustainability i Lemvigh-Müller, Pernille Kiær. 

ESG-rapporten for 2023 viser, at Lemvigh-Müller har forpligtet sig til at drive forretning på en måde, der respekterer både mennesker og miljø.  

”Vores mål er ikke at udfylde standarder, men at skabe reel forandring. Det gør vi ved at igangsætte aktiviteter og integrere ESG i vores værdikæde. På den måde sikrer vi både compliance samtidig med, at vi gerne vil arbejde forretningsdrevet med ESG, ” fortæller Pernille Kiær.

Lemvigh-Müllers ESG rapport 2023 har fokus på at gøre ESG til en naturlig del af hverdagen for både leverandører, medarbejdere og kunder. 

Lemvigh-Müllers ESG-rapport

Kontakter

Billeder

Hovedkvarteret i Herlev
Hovedkvarteret i Herlev
Download
Virksomheden EC POWER, der udvikler minikraftvarmeanlæg, har valgt en turnkey-solcelleløsning fra Lemvigh-Müller til sit produktionsanlæg.
Virksomheden EC POWER, der udvikler minikraftvarmeanlæg, har valgt en turnkey-solcelleløsning fra Lemvigh-Müller til sit produktionsanlæg.
Download

Links

Om Lemvigh-Müller A/S

Som Danmarks største stål- og teknikgrossist sørger Lemvigh-Müller hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye