Beskæftigelsesministeriet

Invitation: Teknisk gennemgang af publikation om status på arbejdsmarkedet

Del

Beskæftigelsesministeriets publikation ”Status på arbejdsmarkedet” er på trapperne. Publikationen belyser den aktuelle situation og tendenser på arbejdsmarkedet.

Beskæftigelsesministeriet inviterer hermed pressen og andre interesserede til en teknisk gennemgang af publikationen ”Status på arbejdsmarkedet”. Publikationen giver et overblik over arbejdsmarkedets aktuelle tilstand, går i dybden med bevægelser på arbejdsmarkedet, og gør status på den aktuelle rekrutteringssituation. Publikationen ser også på udviklingen i antallet på offentlig forsørgelse og ser specifikt på de seneste 10 års udvikling i tilgangen til førtidspension.

Publikationen indeholder denne gang et temakapitel om de 43.000 unge mellem 15-24 år, der ikke er i gang med job eller uddannelse. Temakapitlet dykker blandt andet ned i, hvem de unge er, hvilke udfordringer de har, og hvor længe de er uden uddannelse eller beskæftigelse.

Den tekniske gennemgang afholdes i Beskæftigelsesministeriet, Holmens Kanal 20, København, torsdag den 29. februar klokken 10.00 i lokale 11.

Publikationen lægges på bm.dk torsdag d. 29. februar kl. 06.00.

Tilmelding til den tekniske gennemgang af publikationen er nødvendig og skal ske til anbi@bm.dk

Kontakt

Pressevagten

Telefon: 51 23 28 30

Følg pressemeddelelser fra Beskæftigelsesministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Beskæftigelsesministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye