Link Concept ApS

Ægte diamanter - sådan genkender du forskellen

Del

Der findes desværre mange uægte smykker på det danske marked, som udgiver sig for at være den ægte vare. Det er ikke nemt at gøre sig klog på, og ofte kan det heller ikke ses med det blotte øje. 

Foto Pexels
Foto Pexels

I denne artikel kan du blive klogere på, hvordan du kan genkende ægte diamantsmykker. 

Vægten på diamanten

En af de vigtigste faktorer, som afgør, om en diamant er uge eller ej, er vægten. Naturlige diamanter er tætte og vejer derfor også mere. Uægte diamanter er derimod forholdsvis lettere.

Du kan teste det ved at tage diamanten op og veje den i forhold til andre diamanter af lignende størrelser. Hvis der er stor forskel på vægten, er det et dårligt tegn. 

Naturlige diamanter er farveløse

Naturlige diamanter er fri for nuancer. En ægte diamant er fuldkommen gennemsigtig og har altså ikke gule, røde eller brune toner i sig. 

Selvfølgelig kan nuancen ændrer sig i forhold til, hvordan stenen er skåret, men som tommelfingerregel skal en diamant være krystalklar og gennemsigtig.

Grundig inspektion er ikke nok

Overordnet set kan det ikke ses med det blotte øje om et diamantsmykke er ægte eller ej. Selvom du tester vægten og tjekker nuancerne på diamantsmykket, så kan du ikke vide dig sikker på, om smykket er 100% ægte.

Selv uægte diamanter kan se smukke og funklende ud, men stadig være af middelmådig kvalitet. Det er en fejl, som mange begår, hvis de for eksempel handler smykker i en genbrugsbutik.

Hvis du vil være sikker på, at dit diamantsmykke er ægte, så skal du købe det fra en certificeret smykkehandler, som kan tilsende dig et diamantcertifikat, når du handler hos dem. 

Prisen på diamantsmykker

Hvis der er tale om et ægte diamantsmykke, så kan du godt forberede dig på en højere pris. Ægte sten koster flere penge, men de holder til gengæld også resten af livet, hvis du passer ordentlig på dem. 

Skal et ægte diamantsmykke koste en bondegård? Nej, ikke nødvendigvis. Hvis du handler de rigtige steder, så kan du sagtens få høj kvalitet for en lav pris. 

For eksempel kan du handle hos Clear Carats Copenhagen. Clear Carats Copenhagen sælger ægte diamantsmykker uden fordyrende led fra smykkebutikker. De handler udelukkende diamantsmykker online, så du kan bestille hjemmefra. Alle deres diamantsmykker er registreret, så når du bestiller et smykke sendes det med et ægte diamantcertifikat. 

Links

Om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Få de nyeste om Nordjylland på Fjordavisen.nu17.7.2024 12:43:17 CEST | Pressemeddelelse

Nordjylland er en region rig på kultur, historie og naturskønne landskaber. For beboere og interesserede i denne del af Danmark er det vigtigt at holde sig opdateret om lokale nyheder og begivenheder. Fjordavisen.nu er en fremragende kilde til at få de seneste nyheder om Nordjylland. Denne artikel vil udforske, hvordan Fjordavisen.nu holder dig informeret og engageret i lokalsamfundet. Lokale Nyheder og Begivenheder Fjordavisen.nu dækker et bredt spektrum af lokale nyheder, fra politiske begivenheder og erhvervsnyheder til kulturelle arrangementer og sportsbegivenheder. Denne omfattende dækning sikrer, at beboere i Nordjylland altid er opdateret med, hvad der sker i deres nærområde. Uanset om det er en ny åbning af en virksomhed, en kulturel festival eller en sportsbegivenhed, kan du finde informationen på Fjordavisen.nu. Kulturelle Arrangementer En af de unikke aspekter ved Nordjylland er dens rige kulturhistorie og de mange kulturelle arrangementer, der finder sted året rundt. Fjorda

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye