Navimow

Segway lancerer Navimow I Series, en trådløs robotplæneklipper til markedets bedste pris

Del

En række smarte funktioner, der sikrer en yderst effektiv, ledningsfri plæneklipperoplevelse til den laveste pris på markedet.

København, 1. marts, 2024 – I dag lancerer Segway Navimow I Series i Europa, med yderst konkurrencedygtige priser helt ned til 7.999 DKK. Lanceringen udvider Navimow’s produktlinje efter introduktionen af Premium H-serien på det nordiske marked for to år siden, hvor I-serien giver problemfri og intelligent klipning gennem et unikt udviklet positioneringssystem, AI-drevet assisterende kortfunktion og smarte funktioner såsom planlagt plæneklipning.

Tryk på et par knapper og du er klar til at klippe

Det ultimative mål med Navimow I Series er at give en brugervenlig oplevelse for haveejere på alle niveauer, og det begynder med en klar og nem opsætningsproces. Alt kan sættes virtuelt op via Navimow-appen, hvor brugerne kan markere virtuelle grænser, identificere steder i haven, der ikke skal klippes og forbinde forskellige havezoner med blot et par tryk, så brugere kan komme i gang inden for få minutter.

Selvudviklet RTK-positioneringssystem med synsforbedring

Brugerne kan udelukkende regne med kontinuerlig præcis plæneklipning fra robotplæneklippere, der tilbyder nøjagtig positionering og ruteplanlægning hver gang. For at sikre en høj grad af pålidelighed har Segway udviklet sin egen vision + RTK (Real Time Kinematic) positioneringssystem, der kombinerer en skræddersyet RTK-chip med et visionssystem, der aktiveres af et 140°POV-kamera. Resultatet er, at Navimow I Series kan håndtere en lang række af græsplæner, samtidig med at den yder positionering på centimeterniveau, navigerer stabilt og systematisk i haverne og intelligent undgår forskellige genstande.

Helt ny AI-drevet assistentfunktion til kortlægning

Navimow I Series bruger avanceret AI-teknologi til at optimere kortlægningens nøjagtighed. Plæneklipperens AI-drevne assistentfunktion identificerer kanten af brugerens plæne under kortlægningsprocessen og kan derefter automatisk navigere i hele arbejdsområdet helt af sig selv. Baseret på det kort, som AI-assistenten har skabt, kan brugeren nemt revidere og finjustere arbejdsområdet i appen og arbejde sammen med teknologien om at levere det bedst mulige resultat.

Smarte funktioner designet til fejlfri vedligeholdelse af plænen

Brugere af Navimow I Series kan nyde godt af planlagt plæneklipning, der giver dem mulighed for at holde styr på deres græsplæne, selv når de er på ferie. Modellen kan klippe efter et planlagt skema og endda genoplades automatisk, når det er nødvendigt, hvilket garanterer en tætklippet græsplæne 100% af tiden. Segways nyeste model har også et zigzag-klippemønster, som skifter vinkel efter første klipperunde for at sikre, at hvert eneste græsstrå bliver slået. Endelig kan brugerne vælge at slå Ride-on Boundary tilstand til, hvor I Series går over den fysiske grænse mellem græs- og ikke græsarealer og servicerer de svært tilgængelige plænekanter, som både traditionelle plæneklippere og robotplæneklippere har svært ved at nå.

George Ren, Administrerende direktør i Segway Navimow BU udtaler: ”Med Navimow I Series ønskede vi at skabe en robotplæneklipper, der henvender sig til alle. Fra brugere der hverken har erfaring med robotplæneklippere eller traditionelle plæneklippere, til havemennesker med grønne fingre. Vi mener, at vores seneste tilføjelse er yderst brugervenlig med et væld af smarte funktioner, der giver en brugervenlig produktoplevelse og en god konkurrencedygtig pris, der gør I-serien mere tilgængelig end næsten alle andre robotplæneklippere på markedet. ”

“I-serien er et perfekt supplement til H-serien, som blev lanceret i 2021, og den giver os mulighed for at servicere alle markedssegmenter med præcise og skarpe snit. Siden lanceringen i Europa, har H-serien vist sig at være uhyre populær med et samlet salg på over 40.000 og gjort Navimow til et af branchens mest efterspurgte navne. Vi er optimistiske med hensyn til, at I-serien vil fremme vores vækst inden for havearbejde og etablere Navimow som en relevant innovatør i sektoren.”

Priser og forhandlere

Navimow I Series kan købes nu og med to forskellige modeller ligger Navimow’s vejledende pris mellem 7.999 DKK og 9.999 DKK. Forbrugere i Danmark, Norge og Sverige kan købe Navimow i105 i større byggemarkeder, mens Navimow i108 er tilgængelig gennem autoriserede forhandlere, som kan findes på Navimows officielle hjemmeside: navimow.segway.com.

Kontakter

Billeder

Links

Om Segway

Segway blev grundlagt i 1999 i Bedford NH, USA, og er blevet en global virksomhed inden for intelligent kortdistance-transport og servicerobotter. Virksomhedens forretninger er internationale og sælger produkter i mere end 80 lande og regioner. Med verdenskendt viden og avanceret teknologi, sigter Segway mod at skabe flere produkter, der vil føre branchen ind i fremtiden. Navimow blev første gang introduceret af Segway i 2021. Navimow befriede kunderne for besværet med ledninger i området, satte nye standarder for robotplæneklipperen, og blev senere anerkendt i markedet efter salgsstarten i 2022. Nu betjener den husholdninger i mere end 30 lande, herunder Tyskland, Frankrig, Danmark, USA, Storbritannien, Australien osv. Drevet af Segways innovationsånd og mere end 20 års erfaring inden for robotteknologi har Navimow udviklet Exact Fusion Locating System, der kan opnå præcis positionering på centimeterniveau, og bliver ved med at forbedre produktet med banebrydende funktioner. Med Navimow I er plænepleje nu nemmere end nogensinde. Læn dig tilbage, drik en kop kaffe, og nyd din perfekt velplejede plæne med det samme.

Følg pressemeddelelser fra Navimow

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Navimow

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye