Tønder Kommune

Tønder Kommune har solgt campingpladsen

Del

I dag er der indgået købsaftale mellem Tønder Kommune og det nystiftede selskab Tønder Byferie A/S, som 1. april overtager campingpladsen, autocamperpladsen og vandrehjemmet i Tønder for to millioner kroner.

Thorsten Simonsen og borgmester Jørgen Popp Petersen giver hinanden hånden, efter de har skrevet under på købsaftalen. I baggrunden kommunaldirektør Lars Møldrup.
Thorsten Simonsen og borgmester Jørgen Popp Petersen giver hinanden hånden, efter de har skrevet under på købsaftalen. I baggrunden kommunaldirektør Lars Møldrup.

”Jeg er utrolig glad for, at campingpladsen, autocamperpladsen og vandrehjemmet videreføres af lokale initiativrige investorer, og at stedet vil blive udviklet til gavn for Tønder by, Tønderhallerne og hele kommunen”.

Sådan siger Tønder Kommunes borgmester Jørgen Popp Petersen, som i dag har sat sin underskrift på en købsaftale, som betyder, at Tønder Byferie A/S overtager ovennævnte bygninger og arealer, der ligger i tilknytning til Tønderhallerne. Prisen er to millioner kroner.

Tønder Byferie A/S er et nystiftet selskab og bag står en række lokale investorer. I forbindelse med handlen forpligter Tønder Byferie A/S sig til at investere i campingpladsen, autocamperpladsen og vandrehjemmet. Helt konkret lyder kontrakten på, at køberne over de næste otte år skal investere mindst otte millioner kroner i forbedringer af ejendommene og arealerne.


Handlen er desuden betinget af, at Tønder Byferie A/S indgår en samarbejdsaftale med Fonden Tønderhallerne, som i praksis betyder, at Fonden Tønderhallerne skal stå for selve driften af både campingplads, autocamperplads og vandrehjem.


Thorsten Simonsen er en af investorerne i Tønder Byferie A/S, og han er glad for, at det er lykkedes at holde stedet på lokale hænder.

”Vi ser frem til i samarbejde med Fonden Tønderhallerne at udvikle stedet over de kommende år. Med den fantastiske beliggenhed ved Tønderhallerne og tæt på Tønder by, så jeg er sikker på, at det også fremover vil være et stort aktiv for byen og kommunen”, siger Thorsten Simonsen.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Tønder Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tønder Kommune

Fremtidens faglærte fejres i Tønder15.4.2024 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

I en tid, hvor behovet for faglært arbejdskraft stiger, tager Tønder Kommune initiativ til at motivere og hylde unge og voksne, der vælger en erhvervsuddannelse. Med en bekymrende tendens i faldende tilslutning til erhvervsuddannelserne i 2022 og 2023, har kommunalbestyrelsen svaret igen med en handleplan fyldt med tiltag for at vende udviklingen. Et af disse initiativer er "Fest for Fremtidens Faglærte", et arrangement designet til at sætte spot på erhvervsuddannelsernes vigtighed og de individer, der bidrager til faglært arbejdes fremtid. Med fokus på faglighed "Fest for Fremtidens Faglærte" afholdes den 14. maj 2024 på ECCO Conference Centre i Tønder og det bliver en aften med fokus på faglig stolthed, gennem musik, underholdning og en helt særlig prisuddeling. Og der er noget at fejre: Tønder Kommunes handleplan, der blandt andet inkluderer brobygning, styrket vejledning, ekstra praktik, og virksomhedsbesøg, har båret frugt. Måltallet for 2024 er allerede nået og 30 % af de unge væ

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye