Tønder Kommune

Tønder Kommune har solgt campingpladsen

Del

I dag er der indgået købsaftale mellem Tønder Kommune og det nystiftede selskab Tønder Byferie A/S, som 1. april overtager campingpladsen, autocamperpladsen og vandrehjemmet i Tønder for to millioner kroner.

Thorsten Simonsen og borgmester Jørgen Popp Petersen giver hinanden hånden, efter de har skrevet under på købsaftalen. I baggrunden kommunaldirektør Lars Møldrup.
Thorsten Simonsen og borgmester Jørgen Popp Petersen giver hinanden hånden, efter de har skrevet under på købsaftalen. I baggrunden kommunaldirektør Lars Møldrup.

”Jeg er utrolig glad for, at campingpladsen, autocamperpladsen og vandrehjemmet videreføres af lokale initiativrige investorer, og at stedet vil blive udviklet til gavn for Tønder by, Tønderhallerne og hele kommunen”.

Sådan siger Tønder Kommunes borgmester Jørgen Popp Petersen, som i dag har sat sin underskrift på en købsaftale, som betyder, at Tønder Byferie A/S overtager ovennævnte bygninger og arealer, der ligger i tilknytning til Tønderhallerne. Prisen er to millioner kroner.

Tønder Byferie A/S er et nystiftet selskab og bag står en række lokale investorer. I forbindelse med handlen forpligter Tønder Byferie A/S sig til at investere i campingpladsen, autocamperpladsen og vandrehjemmet. Helt konkret lyder kontrakten på, at køberne over de næste otte år skal investere mindst otte millioner kroner i forbedringer af ejendommene og arealerne.


Handlen er desuden betinget af, at Tønder Byferie A/S indgår en samarbejdsaftale med Fonden Tønderhallerne, som i praksis betyder, at Fonden Tønderhallerne skal stå for selve driften af både campingplads, autocamperplads og vandrehjem.


Thorsten Simonsen er en af investorerne i Tønder Byferie A/S, og han er glad for, at det er lykkedes at holde stedet på lokale hænder.

”Vi ser frem til i samarbejde med Fonden Tønderhallerne at udvikle stedet over de kommende år. Med den fantastiske beliggenhed ved Tønderhallerne og tæt på Tønder by, så jeg er sikker på, at det også fremover vil være et stort aktiv for byen og kommunen”, siger Thorsten Simonsen.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Tønder Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tønder Kommune

Klogere på klima: Tønder Kommune giver dig og din familie chancen for et grønnere liv22.4.2024 11:45:00 CEST | Pressemeddelelse

Tønder Kommune tilbyder nu 56 familier en chance for at blive klogere på, hvordan man lever mere bæredygtigt og hvordan hverdagsvalg påvirker vores miljø. Deltagerne får specialiseret viden og værktøjer til at træffe bæredygtige valg, der ikke kun gavner miljøet, men også forbedrer livskvaliteten for dem selv og deres samfund. Projektet er støttet af den nationale Landdistriktspulje og er en del af kommunens plan for at mindske CO2-udslippet inden 2030. Hvad får du og din familie ud af at deltage? Lær, hvordan man lever bæredygtigt Mød andre familier, der også gerne vil være mere miljøvenlige Kom med til sjove arrangementer, der lærer jer om alt fra grøn transport til, hvordan man sparer på energien Få en plan med konkrete ideer til, hvad I kan gøre anderledes i hverdagen Mulighed for at sætte bæredygtighed på dagsordenen i jeres lokalområde Alle kan være med "Vi håber at se mange forskellige slags familier i projektet. Lige fra enlige, over familier til bedsteforældre eller bofællessk

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye