Viborg Kommune

Invitation til årets udgave af Ung Sportsmester

Del

Endnu en gang vil det glæde Kultur- og Fritidsudvalget at se journalister fra de lokale og regionale medier til det traditionsrige arrangement Ung Sportsmester. 

Viborg Teater danner endnu en gang ramme om talentshowet for de unge sportsmestre.
Viborg Teater danner endnu en gang ramme om talentshowet for de unge sportsmestre. Foto: Keld Lund

Vi hylder de unge talenter fra 2023 med et festligt arrangement på Viborg Teater onsdag 6. marts 2024.

Program:

17.30 - 18.00: Gæsterne ankommer

18.00 - 19.00: Hyldestshow i teatersalen

19.00 – ca. 20.30: Spisning i Viborg Musiksal

Vi har i år inviteret 89 idrætsudøvere, som alle blev sportsmestre i 2023. De mange unge atleter repræsenterer i alt 14 foreninger, og I kan se navnene på sportsmestrene og deres foreninger i vedlagte program.

Det er 17. gang, de unge sportstalenter bliver hyldet i Viborg Kommune. Talenterne, der er inviteret, har:

  1. Vundet jysk mesterskab i den bedst tænkelige række i en DIF-anerkendt idrætsgren
  2. Været udtaget til at deltage på jysk hold i en DIF-anerkendt idrætsgren
  3. Opnået andre idrætspræsentationer, som Viborg Idrætsråd vurderer kan ligestilles med pkt. 1-2, eller helt særlige præstationer inden for den enkelte idrætsgren

Ung Sportsmester er ikke et offentligt arrangement, men alle de unge mestre må hver især medbringe deres formand/trænere og to gæster. Desuden er formændene for de vindende udøveres foreninger inviteret sammen med medlemmerne af Viborg Byråd, Viborg Idrætsråds bestyrelse og repræsentanter for Viborg Kommunes direktion.

Det sker på aftenen

Alle unge sportsmestre vil personligt blive lykønsket af formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Mads Panny, og formand for Viborg Idrætsråd, Preben Jensen. De unge får desuden overrakt et personligt diplom og en lille gave.

Aftenens konferencier er Viborg Idrætsråds sportschef, Morten Erfurth, som foruden sportsmestrene kan præsentere en række sceneoptrædener fra musikkens og sportens verden.

Ingen tilmelding

I behøver ikke at melde jeres ankomst på forhånd. Vi glæder os bare til at se jer i Viborg Teater den 6. marts 2024 til Ung Sportsmester 2023 og det efterfølgende traktement i Viborg Musiksal.

Kontakter

Billeder

Viborg Teater danner endnu en gang ramme om talentshowet for de unge sportsmestre.
Viborg Teater danner endnu en gang ramme om talentshowet for de unge sportsmestre.
Download

Vedhæftede filer

Om Viborg Kommune

Viborg Kommune er med sine knap 100.000 indbyggere Danmarks tiende største kommune og med sine 1.474 km² den næststørste kommune målt på areal.

Følg pressemeddelelser fra Viborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Viborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye