Verdo Holding A/S

Ny advokatfuldmægtig til Verdo

Del

Karoline Moth Althoff er tiltrådt som Juridisk Business Partner hos Verdo, hvor hun skal styrke energikoncernens juridiske team med opgaver på tværs af de forskellige forretninger i koncernen.

Karoline Moth Althoff, Juridisk Business Partner, Verdo.
Karoline Moth Althoff, Juridisk Business Partner, Verdo.

Karoline Moth Althoff har læst jura på Aarhus Universitet og har siden endt uddannelse arbejdet på et lokalt advokatkontor i Randers, hvor hun har siddet med flere rets- og voldgiftssager. Karoline ser frem til at sidde in house i en virksomhed, og hun glæder sig til at kunne bidrage med sine kompetencer.

”Jeg synes, at det er spændende at være et sted, hvor man skal kombinere det kommercielle med juraen. Og så er det fedt at komme til et sted, hvor man bidrager til den grønne udvikling. Det er noget, der ligger mig nært, og jeg ser nødvendigheden og betydningen i både de små og store tiltag. Det kan være alt fra, at vi i Verdo affaldssorterer i kantinen, til at virksomheden på et nationalt og internationalt plan er i gang med at skabe løsninger med vedvarende energi. Man kan ikke gøre det hele grønt over natten, men man kan altid bidrage,” siger hun.

Karoline er 28 år og er bosat i Randers med sin kæreste og datter. Hun bruger stort set al sin fritid med datteren, men ynder også, når den lille tillader det, at træne i fitness et par gange om ugen.

Kontakter

Billeder

Karoline Moth Althoff, Juridisk Business Partner, Verdo.
Karoline Moth Althoff, Juridisk Business Partner, Verdo.
Download

Om Verdo Holding

Energikoncernen Verdo har hovedsæde i Randers og forsyner mere end 100.000 kunder med el, vand og/eller varme. I koncernen indgår desuden en række kommercielle forretninger.

Verdo er en formålsdrevet virksomhed, som i 2021 blev omdannet til et andelsselskab. Missionen er at drive og udvikle bæredygtig kritisk infrastruktur til gavn for kunder og fremtidens samfund.

Følg pressemeddelelser fra Verdo Holding A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Verdo Holding A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye