Verdo Holding A/S

Verdo’s bestyrelse godkender fjernvarmeprojekt i Assentoft

Del

Verdo’s bagland har formelt nikket til overtagelsen af det lokale fjernvarmeprojekt i Assentoft. Nu handler det om at få information ud til de lokale borgere lyder det samstemmende fra Verdo og Assentoft Forsyning.

Torben Høeg Bonde, bestyrelsesformand, Verdo.
Torben Høeg Bonde, bestyrelsesformand, Verdo. Foto: Jakob Lerche

Det har været flere år undervejs. Nu ser det endelig ud til, at det lykkes borgerne at få fjernvarmen til Assentoft. Med bestyrelsens godkendelse melder energikoncernen Verdo sig officielt klar til at tage over og fortsætte det arbejde, der er sat i gang af lokale ildsjæle.

Formanden for Verdo’s bestyrelse, Torben Høeg Bonde, ser frem til opgaven:

Vi har altid gerne ville forsyne Assentoft, og nu har vi kapaciteten til at gøre det. Det er afgørende. Og så må jeg sige, at det er et flot forarbejde, der er gjort af Assentoft Forsyning,” siger Torben Høeg Bonde.

Kristian Haugland fra Assentoft Forsyning glæder sig over, at Verdo er klar til at løfte opgaven, og efter en periode med stilstand og usikkerhed omkring hele fjernvarmeprojektets fremtid, ser han frem til, at der nu igen kan komme skred i planerne.

Vi har 720 husstande, der tidligere har givet tilsagn om at blive tilsluttet fjernvarme herude, og nu glæder vi os til, at vi i den kommende periode kan begynde at informere om de næste skridt,” fortæller Kristian Haugland, formand for Assentoft Forsyning.

Han fortæller, at der er lagt op til et tæt samarbejde for at få projektet løbet så godt i gang som muligt:

Der kommer til at ske mange ting i det næste halve til hele år. Hele projektet skal tilpasses de nye vilkår, og helt lavpraktisk betyder overdragelsen for eksempel, at borgerne skal tilmelde sig forfra, så Verdo ved, om der stadig er lokal opbakning til at gennemføre projektet på de nye vilkår. Det skal vi have formidlet til alle, og forhåbentligt er der fortsat opbakning, så vi kan lave en smidig og god overdragelse,” forklarer Kristian Haugland.

Hos Verdo glæder fjernvarmechef Karsten Randrup sig ligeledes til at komme ud til borgerne i Assentoft.

Energikoncernen er aktuelt i dialog med Energistyrelsen for at få myndighedernes endelige godkendelse af overtagelsen af fjernvarmeprojektet. Der er dog stor optimisme. Således har Verdo allerede sendt et nyt projektforslag til godkendelse hos Randers Kommune.

Borgerne i Assentoft kan allerede nu gå ind på Verdo’s hjemmeside og forny deres tilsagn om, at de ønsker at blive tilsluttet fjernvarmen.

Der er i alt ca. 1.750 husstande i Assentoft, som kan komme på fjernvarmen.

Kontakter

Billeder

Torben Høeg Bonde, bestyrelsesformand, Verdo.
Torben Høeg Bonde, bestyrelsesformand, Verdo.
Download
Fjernvarmerør
Verdo gør klar til at rulle fjernvarmen ud i Assentoft.
Download

Links

Om Verdo Holding

Energikoncernen Verdo har hovedsæde i Randers og forsyner mere end 100.000 kunder med el, vand og/eller varme. I koncernen indgår desuden en række kommercielle forretninger.

Verdo er en formålsdrevet virksomhed, som i 2021 blev omdannet til et andelsselskab. Missionen er at drive og udvikle bæredygtig kritisk infrastruktur til gavn for kunder og fremtidens samfund.

Følg pressemeddelelser fra Verdo Holding A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Verdo Holding A/S

Verdo udvider bestyrelsen: Bjarne Munk Jensen og Helle Damm-Henrichsen træder ind8.5.2024 20:40:58 CEST | Pressemeddelelse

To eksterne medlemmer blev onsdag aften valgt ind i Verdo’s bestyrelse. Det drejer sig om henholdsvis Bjarne Munk Jensen, adm. direktør i Kredsløb, og Helle Damm-Henrichsen, adm. direktør i DIN Forsyning. Som eksterne bestyrelsesmedlemmer skal de nu være med til at styrke det faglige grundlag for de store beslutninger, der venter forude, når fremtidens energi skal gøres til virkelighed.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye