Agria Dyreforsikring

Samarbejde sætter fokus på sundhed og etisk korrekt håndtering af heste

Del

Agria Dyreforsikring og den verdenskendte springrytter Henrik von Eckermann indgår et langsigtet partnerskab med fokus på at forbedre både den fysiske og mentale sundhed hos heste. Samarbejde sigter også mod at øge bevidstheden om vigtigheden af at opretholde holdbare heste og den etisk forsvarlige håndtering af dem.

I håbet om at kunne inspirere endnu flere hesteinteresserede til øget fokus på hestesundhed og etisk korrekt håndtering af heste har Agria Dyreforsikring indgået et langsigtet samarbejde med verdens bedste springrytter, Henrik on Eckermann.
I håbet om at kunne inspirere endnu flere hesteinteresserede til øget fokus på hestesundhed og etisk korrekt håndtering af heste har Agria Dyreforsikring indgået et langsigtet samarbejde med verdens bedste springrytter, Henrik on Eckermann.

Den 42-årige svenske Henrik von Eckermann, som pt. er verdens førende springrytter, bliver Agrias første internationale profilrytter. Med utallige triumfer og mesterskabstitler under sit bælte er von Eckermann kendt for sit engagement i at fremme hestevelfærd. Hans partnerskab med Agria Dyreforsikring er et naturligt skridt i retning af at videreføre denne mission.

Administrerende direktør hos Agria Dyreforsikring, Tine Stabell, udtaler:

- Vi er meget begejstrede over at kunne indgå et samarbejde med en så fremtrædende personlighed indenfor hesteverdenen som Henrik von Eckermann. Hans grundlæggende værdier omkring vigtigheden af sunde og holdbare heste stemmer perfekt overens med Agrias kerneværdier.

Stabell fortsætter:

- Henrik er en dominerende figur i ridesportens verden, og hans enestående færdigheder og talent på banen vil fortsat inspirere ryttere og hesteentusiaster i mange år fremover. Dette partnerskab giver os mulighed for at dele Henriks filosofi, succeshistorier og fokus på hestesundhed med en bredere offentlighed.

Gennem dette samarbejde stræber Agria og Henrik von Eckermann efter at opmuntre til øget fokus på vigtigheden af korrekt hestehåndtering og hestesundhed hos ryttere på alle niveauer i Europa, og Profilrytteren vil blive set i forskellige sammenhænge sammen med Agria i de fem lande, der har et tilbud om forsikring til heste.

Vil skabe en positiv forandring

Henrik von Eckermann er glad for og stolt af at indgå i det nye partnerskab og siger:

- Agria har været involveret i hesteverdenen, så længe jeg kan huske. Deres engagement og evne som forsikringsselskab til at forfølge spørgsmål om øget hestesundhed og korrekt hestehåndtering er usædvanlig. Jeg har set på, hvordan Agria samarbejdede med andre toprytter investerede i hesteforskning men også formidlede skadesforebyggende tiltag - en kontekst, jeg gerne vil være en del af.

Han tilføjer:

- Jeg ser frem til at være en del af dette samarbejde, hvor vi sammen kan fortsætte med at skabe en positiv forandring i hesteverdenen, og jeg er glad for at kunne dele mine erfaringer og filosofi omkring sund hestehåndtering og -pleje med andre ryttere. Sunde og holdbare heste er ikke bare en forudsætning for succesrige konkurrenceryttere – det er vigtigt for ryttere og heste på alle niveauer. Sammen med Agria får jeg mulighed for at styrke fokus på hestes sundhed og trivsel på tværs af hele ridesporten og understrege vigtigheden af det forebyggende fundament i den daglige hestedrift og -træning, siger Henrik von Eckermann.

Partnerskabet mellem Agria og Henrik von Eckermann strækker sig fra 2024 til 2026.

Kontakter

Links

Om Agria Dyreforsikring

Agria Dyreforsikring er specialist i dyreforsikringer gennem mere end 130 år og skal, med specialistkundskab og engagement, udvikle og sælge tryghed for dyr og mennesker.
Agria Dyreforsikring i Danmark tilbyder fleksible forsikringer til heste, hunde, katte og andre smådyr som for eksempel gnavere, miniature grise, reptiler og racefugle.
De fleste af virksomhedens medarbejdere er selv dyreejere, og sammen med dyreejerorganisationer og dyrlæger er Agria med til at udvikle dyrehold, dyrehelbred og bidrager til veterinærmedicinsk forskning.
Agria Dyreforsikring er en filial af Försäkringsaktiebolaget Agria (publ) (Agria Djurförsäkring). Ud over Danmark har Agria også virksomhed i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Frankrig, Irland og England.

Følg pressemeddelelser fra Agria Dyreforsikring

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Agria Dyreforsikring

Viden og forebyggelse kan reducere hestes lidelser23.4.2024 08:25:27 CEST | Pressemeddelelse

Kolik er den næst-hyppigste årsag til, at danske heste må gennemgå en - ofte kostbar - dyrlægebehandling. En ny undersøgelse viser, at 58 procent af danske ​​hesteejere har haft en hest, der led af den potentielt livstruende tilstand – en tilstand, som dog i mange tilfælde kunne forhindres ved forebyggende tiltag. Derfor har Agria Dyreforsikring investeret i et innovativt og langsigtet vidensdelings-projekt med øget hestevelfærd i fokus.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye