Link Concept ApS

Drømmer du om en mommy makeover? Her er, hvad du skal vide

Del

Efter en graviditet eller et større vægttab, vil kroppen se anderledes ud, og det er der selvfølgelig en helt naturlig grund til. Maveskindet har været spændt ud, og brysterne har været fulde af mælk, hvilket ændrer udseendet af kroppen.

Foto : Pexels
Foto : Pexels

Det er dog ikke alle, der er glade for, hvordan kroppen tager sig ud efter en graviditet – eller flere. Derfor vælger mange i dag at lægge sig under kniven og få en såkaldt ”mommy makeover”. Hvis du også drømmer om at få din gamle krop tilbage, kan du her blive klogere på dine muligheder. 

Hvad indebærer en mommy makeover? 

En mommy makeover er ikke én enkelt operation, men derimod en kombination af forskellige operationer, der samlet reducerer de kosmetiske gener, som graviditeten har efterladt. Derfor indebærer en mommy makeover også ofte en kombination af bryst- og maveskindsoperationer. 

Det kan være forskelligt fra person til person, hvordan en mommy makeover skal gribes an, da ikke to personer er ens. Derfor skal operationerne skræddersys, så det giver det ønskede resultat for den enkelte patient. Nogle kan eksempelvis have brug for at få repareret skilte mavemuskler, mens andre kan nøjes med en maveskindsoperation. Det er også forskelligt, om brysterne skal have et løft, eller blot skal have mere fylde. Derfor tilpasses en mommy makeover til den enkelte persons ønsker og behov. 

Hvor lang tid efter graviditet kan man få lavet en mommy makeover? 

Det er ikke muligt at blive opereret lige efter endt graviditet, da kroppen stadig skal have lov til at hele og komme sig. Derfor anbefales det, at du skal vente minimum 6 måneder, efter du er færdig med at amme. Hvis du ikke har ammet, skal du stadig vente minimum 6 måneder efter fødslen. 

Derudover er det også afgørende, at du har den vægt, du forventer at holde, når du skal have foretaget en mommy makeover. Vægtøgning eller -fald kan nemlig påvirke resultatet, så kroppen skal være sund og rask og ikke mindst stabil i vægt, før man bør få lavet operationerne. 

Kom til forundersøgelse hos Pfeiffer Plastikkirurgi 

Pfeiffer Plastikkirurgi har hjemme i Roskilde, hvor de blandt andet laver mommy makeovers. Deres team består af dygtige specialister, der har mange års erfaring med forskellige typer af kosmetiske operationer. Udover mommy makeovers laver de eksempelvis også tunge øgenlåg, fedtsugninger og ansigtsløft. 

På klinikken i Roskilde kan du komme til forundersøgelse, hvor du kan diskutere dine muligheder med de dygtige kirurger, inden du bestemmer dig for, om operationerne er noget for dig. 

Links

Om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Støtte og omsorg ved livets afslutning10.4.2024 11:41:48 CEST | Pressemeddelelse

Når en elsket person går bort, kan det en være både udfordrende og følelsesmæssigt belastende tid at stå i for både familie, venner og andre pårørende. For ikke nok med at der er en stor sorg, der skal bearbejdes og tages hånd om, og der skal uddeles en masse trøst, så er det også en tid, der er fyldt med praktiske beslutninger blandt andet i forhold til den sidste rejse og det sidste farvel. Og det er netop de øjeblikke af både sorg og tab, at bedemænd spiller en vigtig rolle i at yde støtte, vejledning og ikke mindst praktisk assistance i forhold til at planlægge en begravelse eller en bisættelse. Men ved du, hvor meget hjælp en bedemand kan yde? Derfor er det vigtigt at finde den rette hjælp En dygtig bedemand, som for eksempel en bedemand i København, er trænet i at hjælpe familier gennem den måske mest vanskelige proces, de nogensinde vil komme til at stå overfor i deres liv. Det er den, der har med planlægningen og udførelsen af en begravelse eller bisættelse samt eventuel efterf

Sundheden og bekvemmeligheden ved online bestilling af fiskekasser8.4.2024 19:30:41 CEST | Pressemeddelelse

I Danmark vinder fiskekasser og skaldyrskasser stadig større indpas i hjemmekøkkenerne, drevet af et voksende ønske om at nyde sund, frisk og varieret kost. Sundhedsstyrelsen anbefaler at spise mindre kød og i stedet vælge bælgfrugter og fisk, hvilket er en tendens, som Hanstholm Fisk & Skaldyr gerne vil gøre det nemmere for danskerne at følge. Ved at tilbyde et bredt udvalg af nøje sammensatte fiskekasser, som leveres direkte til døren, opfylder Hanstholm Fisk & Skaldyr dette behov. Med fiskekasserne, som bl.a. er sammensat af den kendte kok Rasmus Vognsen fra Masterchef, tilbydes der en nem og bekvem måde at få adgang til kvalitetsfisk og -skaldyr på, uanset anledningen. Fra store begivenheder til en hyggelig fredagaften, er der en fiskekasse for enhver smag. Den stigende popularitet af fiskekasser kan også tilskrives det moderne livs tempo, hvor tiden ofte er knap, og ønsket om bekvemmelighed står højt på ønskelisten. Online bestilling gør det muligt at planlægge måltiderne forud og

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye