Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Kom helt tæt på den klassiske musik med Copenhagen Phil

Del

Copenhagen Phil præsenterer en enestående og medrivende koncertoplevelse, når symfoniorkestret gæster Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved den 2. maj og inviterer publikum til at bevæge sig rundt blandt de mange spillende musikere – og guides ind i musikken af en fortæller. 

Velkommen til en koncertoplevelse ud over det sædvanlige! Med Ouverture inviteres du med på en unik musikalsk rejse, når publikum placeres midt inde i hjertet af det store symfoniorkester, mens det spiller – og på den måde kommer helt tæt på den klassiske musiks fascine­rende storhed og instrumenternes kraft.

Her bliver vi mødt af tonerne fra nogle af alle tiders største og mest velkendte klassiske mesterværker, der med garanti får nakkehårene til at stritte. Koncertformen er både for øvede lyttere af klassisk musik, og i lige så høj grad for dig, som er ny ud i de klassiske toner.

Denne unikke koncertform giver dig en bedre forståelse for den klassiske musik bedre, og lader dig komme helt tæt på de musikere som spiller den. Koncertformatet bygger videre på Copenhagen Phils banebrydende og prisvindende Open Orchestra­ koncerter, hvor publikum kunne gå rundt mellem symfoniorkestrets mange musikere. 
Koncerten egner sig bedst fra 12 år og op. 

Billetterne til koncerten den 2. maj kl. 17.00 i Gl. Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved er i salg på www.gkkultur.dk. Der er rabat til alle unge under 25 år.

Dirigent / Nathanäel Iselin
Vært og manuskript / Nila Parly
Musik / Klassiske mesterværker af bl.a. Beethoven, Prokofiev, Schumann og Dvorák

Kontakter

Links

Om Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved er Sydsjællands største kulturcenter med koncerter, teater, foredrag, stand-up samt andre arrangementer. Kulturcentret er beliggende i de tidligere kasernebygninger, der var kendt som Grønnegades Kaserne og alle de gamle bygninger er i dag blevet indrettet til en række forskellige kulturelle formål.

Følg pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Annisette Koppel headliner Falgren & Friends Festival Night i Næstved til september22.4.2024 14:28:53 CEST | Pressemeddelelse

Lørdag d. 14. september får publikum til Falgren & Friends Festival Night en helt særlig oplevelse i Næstved. Her møder de et overflødighedshorn af prisvindende internationale kunstnere fra øverste skuffe, når den 4-dobbelte DMA-vindende violinist og komponist Bjarke Falgren inviterer hans musikalske venner med på scenen. Heriblandt en af Danmarks allerstørste stemmer, den legendariske frontkvinde i Savage Rose, Annisette Koppel.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye