VS Automatic

40 år med viden, udvikling og kompetencer inden for elbranchen

Del

VS Automatic A/S har været medlem af TS-gruppen a.m.b.a. siden 1998, og på mandag d. 26. februar 2024 kan TS-gruppen fejre 40-års jubilæum.

TS-gruppen er en landsdækkende kæde af el-installatører, og virksomheden ejes af medlemmerne. Med 39 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet har TS-gruppen skabt et stærkt netværk med vidensdeling, erfaringsudveksling og tillæring af kompetencer. Som medlemmer af TS-gruppen samarbejder de lokale el-installatører på tværs af geografi og supplerer hinanden med viden og kompetencer.

Direktør for VS Automatic og bestyrelsesmedlem hos TS-gruppen, Torben Steffensen, udtaler: ”Vi har altid været glade for samarbejdet i TS-gruppen. Vi sidder i alle ERFA-grupperne, så vi er dækket ind på alle vores arbejdsområder. Hvis en af vores teknikere er ude hos en kunde, og der opstår en udfordring, så kan han eller hun ringe til en tekniker fra en anden virksomhed, og sammen kan de løse udfordringen.”

Torben Steffensen tilføjer: ”Det kan man ikke gøre med en anden lokal virksomhed, da man konkurrerer om de samme kunder. Da virksomhederne i TS-gruppen er spredt geografisk, kan vi hjælpe hinanden som kolleger.”

Tiderne ændrer sig, men værdierne er de samme

Selvom TS-gruppen blev etableret i 1984, er mange af værdierne stadig de samme, som de var dengang idéen til virksomheden opstod. TS-gruppen tog sit udgangspunkt i to stærke, landsdækkende ERFA-grupper. Dengang mødtes el-installatørerne til møder lørdage og søndage – ofte var konerne også med til disse weekendmøder. Formålet med TS-gruppen var at ”... øge medlemmernes konkurrenceevne og service (…)”. Sådan lyder det i en maskinskrevet pressemeddelelse fra 1984.

TS-gruppen var desuden meget nytænkende for sin tid, da man begyndte at undersøge mulighederne for at få fælles indkøbsaftaler hos grossister.

”Sammen står vi stærkere. Når vi går 4-5 virksomheder sammen, så er det lettere for os at lave en fælles standard, og vi har mere gennemslagskraft i branchen,” udtaler Torben Steffensen.

Derudover var det et ønske at kunne tilbyde specialkompetencer og fordelagtige serviceaftaler inden for elbranchen. Det er alt sammen elementer som TS-gruppen tilbyder i dag og konstant videreudvikler og forstærker sig inden for.

Et stærkt teknisk netværk på tværs af Danmark

I dag står TS-gruppen som et stærkt teknisk netværk, hvor man styrker hinanden med vidensdeling og kompetencer inden for de el-tekniske områder. På TS-kontoret handler det om at skabe værdi for medlemmerne gennem marketingaktiviteter, HR-tiltag, netværksaktiviteter, koordineret efteruddannelse og meget mere. Man samarbejder ligeledes om lærlingeuddannelse, for det skal være attraktivt at være lærling hos TS-centrene rundt omkring i landet.

Læs mere om TS-gruppen og VS Automatic.

Nøgleord

Kontakter

Links

Om VS Automatic

Hos VS Automatic går vi langt for vores kunder og holder hvad vi lover. Vi vægter de tætte og langvarige relationer til både privat- og erhvervskunder højt.

Vi spænder meget bredt og er stærke på alt fra klassiske el installationer til store komplekse installationer som f.eks. industriautomatik.

Følg pressemeddelelser fra VS Automatic

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra VS Automatic

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye