Klimarådet

Invitation til pressen: Klimarådet udgiver årlig statusrapport 29. februar

Del

I henhold til klimaloven udgiver Klimarådet den 29. februar sin årlige statusrapport, hvor rådet blandt andet giver anbefalinger og vurderer regeringens klimaindsats.

Klimarådet inviterer i forbindelse med offentliggørelsen af sin årlige statusrapport pressen til et pressemøde, hvor rådet vil præsentere rapportens vigtigste konklusioner. En klausuleret rapport er tilgængelig for pressen fra fredag den 23. februar kl. 11. Rapporten er klausuleret indtil pressemødets start torsdag den 29. februar kl. 11.

Tid og sted

Pressemødet bliver afholdt:

Eigtveds Pakhus
Strandgade 25D, 1401 København
Torsdag den 29. februar kl. 11

Tilmelding

Journalister, der ønsker en klausuleret version af rapporten og/eller ønsker at tilmelde sig pressemødet, kan sende en e-mail med navn, medie og kontaktinformation til presse@klimaraadet.dk. For aftale om interview, kontakt Klimarådets presseafdeling på presse@klimaraadet.dk eller på tlf.: 23 25 00 45.

Kontakter

Klimarådet

Klimarådet er et uafhængigt ekspertorgan, der rådgiver regeringen om, hvordan omstillingen til et klimaneutralt samfund kan ske, så vi i fremtiden kan leve i et Danmark med meget lave udledninger af drivhusgasser og samtidig fastholde bl.a. velfærd og udvikling. Klimarådet skal årligt vurdere, om regeringens klimaindsats anskueliggør, at de danske klimamål nås. Rådet skal desuden bidrage til den offentlige debat og udarbejder også løbende analyser og anbefalinger til klimaindsatsen.

Følg pressemeddelelser fra Klimarådet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klimarådet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye