Vejdirektoratet

Presseinvitation: Vejdirektoratet præsenterer årets vejprojekter for 5,5 mia. kroner

Del

Onsdag den 6. marts deltager omkring 240 entreprenører i Vejdirektoratets Leverandørdag i Middelfart for at blive klogere på de kommende projekter. Vejdirektoratet har inviteret branchen for at fortælle om de mange nye projekter, og hvilke opgaver projekterne kaster af sig, som branchen kan byde på. Formålet er at sikre, at udbudsprocessen går så smidigt som muligt, så både leverandørbranchen og Vejdirektoratet sparer tid og dermed penge.

Alene i år vil Vejdirektoratet udbyde opgaver for 5,5 mia. kroner, der skal i gang i marken i løbet af 2024 og 2025. Der er opgaver til både store entreprenører og mindre lokale entreprenører.

Kontrakterne er fordelt på en håndfuld store anlægsprojekter som udvidelsen af motorvejen E45 mellem Aarhus og Vejle, den nye jernbane over Vestfyn samt udvidelsen af Hillerødmotorvejen og Kalundborgmotorvejen. 65 mindre anlægsprojekter fordelt i hele landet, 75 vedligeholdelsesopgaver på belægninger og omkring 100 vedligeholdelsesopgaver på bygværker.  

Har du som journalist lyst til at få et indblik i de mange infrastrukturprojekter, er du velkommen til at deltage i dagens program. Der er mulighed for at tale med anlægsdirektør Erik Stoklund Larsen, områdechef større anlæg Jakob Schwartz, områdechef mindre anlæg Helle Liocouras Nielsen, områdechef for drift og vedligehold Michael Ebbesen samt områdechef for Indkøb Helle Lange, der er ansvarlig for grønne krav i Vejdirektoratets kontrakter. Ligeledes vil en lang række projektledere for forskellige projekter være til stede.  

Tidspunkt:  
Onsdag den 6. marts 2024  
Kl. 12.00-16.00  

Konferencested:  
Milling Hotel Park  
Viaduktvej 28  
5500 Middelfart  

 Læs mere og se programmet på www.vejdirektoratet.dk  

Tilmelding skal ske via mail: an6@vd.dk 

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye