3 Danmark

Nu kan du købe genbrugstelefoner hos 3

Del

I 3 opleves der stigende efterspørgsel efter muligheden for at købe en genanvendt mobiltelefon. Derfor har teleselskabet nu åbnet for muligheden for, at kunderne kan købe genbrugstelefoner til reduceret pris, hvis de foretrækker det frem for en helt ny. Det nye koncept kaldes ‘3LikeNew’.

3 lancerer nu køb af genbrugstelefoner under navnet '3LikeNew'.
3 lancerer nu køb af genbrugstelefoner under navnet '3LikeNew'.

Hos teleselskabet 3 oplever man, at flere kunder spørger efter genanvendte mobiltelefoner end tidligere.  

En intern undersøgelse fra 3 foretaget via YouGov viser, at 43% af de 1000 adspurgte i undersøgelsen overvejer at købe en genanvendt mobiltelefon. Særligt de 18-29-årige er interesserede i at købe en brugt telefon, for her svarer 6 ud af 10, at de har overvejet det. 

Det er en ny tendens, forklarer Chief Commercial Officer i 3, Marie-Louise Back: 

“Vi ser, at der er efterspørgsel på genanvendte mobiltelefoner. Der er en del kunder, som ikke finder det vigtigt at have den nyeste model, men fint kan stille sig tilfreds med en brugt og istandsat mobiltelefon til en reduceret pris. Det vil vi naturligvis gerne efterkomme i 3, og derfor er det nu muligt at købe genbrugte ‘3LikeNew’-mobiltelefoner hos os,” siger hun.  

3 har i december og januar testet konceptet online, hvor man kunne købe en ‘3LikeNew’-telefon gennem 3's website. 

“Vi har testet interessen for 3LikeNew blandt 3’s kunder, og resultaterne viser tydeligt, at der er appetit på at købe genanvendte telefoner blandt dem. Derfor udruller vi nu ‘3LikeNew’ fuldt ved både at gøre konceptet tilgængeligt online og samtidig muliggøre, at kunderne også kan købe ‘3LikeNew’-telefoner i vores butikker over hele landet,” siger Chief Commercial Officer for 3, Marie-Louise Back.  

3 har i den sammenhæng udvidet sit partnerskab med Foxway, der i forvejen hjælper teleselskabet med at genanvende det elektronik, som kunderne kan indlevere til 3 via ‘Byt til nyt’-konceptet mod en rabat på deres abonnement. 

Som en del af det udvidede samarbejde skal Foxway nu hjælpe 3 med at klargøre og istandsætte brugte mobiltelefoner med henblik på at sælge dem til kunderne til en reduceret pris. 

3LikeNew lanceres online og i 3’s butikker i dag.

Nøgleord

Kontakter

Om 3

3 tilbyder mobiltelefoni og dataforbindelser via 4G og 5G mobilnetværk. 3’s mere end 1,5 mio. kunder er flittige brugere af data på mobilen og har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark. Med et tilbud om fri roaming i 73 lande via konceptet 3LikeHome ønsker 3 at være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere. 3 Danmark har kontor i Københavns nye bydel, Carlsberg Byen, hvor vi beskæftiger ca. 650 medarbejdere.

Følg pressemeddelelser fra 3 Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3 Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye