Viborg Bibliotekerne

POLITIK OG POESI – Et samtalearrangement mellem politikere og borgere

Del

’Politik og Poesi’ er et eksklusivt samtalearrangement og en mulighed for borgerne for at komme tættere på nogle af lokalpolitikerne i Viborg Kommune.
Dette forår er de inviterede Anders Jensen (V), Sofie Ringgaard Schøning (C) og Stine Isaksen (Å).

Publikum vil få mulighed for at lære politikerne bedre at kende, da de præsenterer sig ved hjælp af et selvvalgt stykke litteratur, lyrik eller musik. Efter præsentationen samles deltagerne ved mindre borde, hvor samtalekort bliver det fælles anker for dialog.

Viborg Bibliotekerne ønsker at fremme dialogen og den demokratiske samtale mellem borgere og politikere, da politik ikke alene handler om lovgivning, men angår essensen af livet selv - vores livskvalitet og vores ønsker for vores fællesskab og samfund.

"Politik og Poesi" er ikke et forum for politisk debat, men snarere et sted, hvor borgerne kan dykke ned i samtalen. Ved at fokusere på menneskelige værdier fremfor partipolitiske dagsordener, ønsker biblioteket at skabe en atmosfære præget af respekt, forståelse og empati.

”Politik og Poesi” finder sted torsdag den 7. marts kl. 19-21 på Hovedbiblioteket i Viborg og kræver ingen forberedelse. Der serveres en tapaskage og et glas mousserende vin i pausen.

Arrangementet har fri entré, men tilmelding er nødvendig på viborgbib.dk/arrangementer. Der er kun 25 pladser, så det gælder om at være hurtig.

Kontakter

Cecilia Ahle Ravnkilde Agersnap, Kulturformidler på Viborg Bibliotekerne
ceaa@viborg.dk / tlf.: 20 57 57 40

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye