Champagne Stories

En smagfuld investering i Løvens Hule: Champagne Stories og Louise Herping Ellegaard går sammen

Del

En passion for champagne forener investoren Louise Herping Ellegaard og Champagne Stories i Løvens Hule.

Louise Herping Ellegaard og Louise Søborg
Louise Herping Ellegaard og Louise Søborg Foto: Lars Bech

I det seneste afsnit af Løvens Hule valgte den erfarne iværksætter Louise Herping Ellegaard at investere i Louise Søborgs virksomhed Champagne Stories, der bringer champagneglade mennesker sammen og fortæller historier fra Champagne. Dette partnerskab åbner døren til nye og lovende vækstmuligheder for Champagne Stories og understreger Louise Herping Ellegaards engagement i passionssøgende investeringer.

Bag Champagne Stories står Louise Søborg, hvis unikke rejse begyndte med tre år i hjertet af Champagne i Reims, hvilket ændrede hendes liv og satte ild til hendes passion for champagne. I dag dedikerer hun sig fuldt ud til at dele historierne bag champagnen, smagearbejdet og skabe unikke oplevelser for medlemmerne i hendes champagneklub.

Siden lanceringen af Champagne Stories' champagneklub i 2017 har medlemmerne været forkælet med nøje udvalgte champagneleveringer og spændende historier. Louise Søborg stræber ikke kun efter at udbrede kendskabet til champagne, men ønsker også at udfordre danskernes opfattelse af denne mousserende delikatesse, og opfordrer til at nyde champagne i højere grad – også til mad.

Livet bør fejres med Champagne!

Champagne Stories afholder regelmæssigt champagnesmagninger og events for både private og virksomheder, hvor viden deles og livet fejres med bobler. Louise Søborg finder hvert år et bredt udvalg af eksklusive champagner, hvilket appellerer til både nybegyndere og erfarne champagneentusiaster.

Louise Herping Ellegaard blev tiltrukket af Louise Søborgs passion og engagement i Champagne Stories. "Jeg valgte at investere i Louise og Champagne Stories, fordi ikke bare deler jeg navn med Louise, men jeg deler i høj grad hendes passion for champagne. Hendes mantra 'Livet bør fejres med champagne' taler til mig, for livet er kort og leves kun én gang, så lad os få det bedste ud af det," udtaler Louise Herping Ellegaard.

Louise Søborg glæder sig over det nye partnerskab og ser frem til at udvikle Champagne Stories yderligere med støtte fra Louise Herping Ellegaard. "Jeg er begejstret for at have Louise med om bord. Hendes iværksættererfaring og entusiasme for champagne passer perfekt ind i vores mission om at bringe champagneglade mennesker sammen og dele unikke oplevelser. Sammen vil vi fejre livet med endnu flere fantastiske champagner," siger Louise Søborg.

Fakta:

Virksomhed: Le Bon Goût ApS / Champagne Stories
Grundlagt: 2014
Grundlægger: Louise Søborg
Investor: Louise Herping Ellegaard

Hovedprodukt: Champagne på abonnement samt løssalg af champagner og champagnesmagninger for virksomheder og private.

Mission: At fortælle historier fra Champagne – om dedikerede menneskers arbejde i mark og kælder, legendariske champagnehuse og om at sidde på en fortovscafé i Reims og nyde det hele.

Vision: At blive det foretrukne sted at købe sin champagne.

Kontakter

Billeder

Louise Herping Ellegaard og Louise Søborg
Louise Herping Ellegaard og Louise Søborg
Download
Download
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra Champagne Stories

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Champagne Stories

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye