Bodegas Franco-Españolas

Bodegas Franco-Españolas og Bodegas Valparaíso: søgning efter nye smagsløg i Danmark, for fremme af international ekspansion

Del

Gruppen Eguizábal, der ejer Bodegas Fraco-Españolas og Bodegas Valparaíso søger med sin plan for international ekspansion at øge sin tilstedeværelse i Danmark. De er aktuelt til stede i landet og udforsker nye horisonter for distribution af sine mest anerkendte vine som Rioja Bordón, Diamante, Valparaiso på det danske marked...

2nd & 3rd generation Eguizabal Family
2nd & 3rd generation Eguizabal Family

Det danske marked er blevet et strategisk punkt for ekspansionen i Bodegas Franco-Españoles og Bodegas Valparaíso med en kraftig vækst i sektoren i de seneste år, hvor salget af vin udgør 66 % af salget af alkoholiske drikke.

Den spanske gruppe søger derfor nye distributører der deler passionen for kvalitet og respekten for traditionen, og fører essensen af vine fra Rioja og Ribera til nye danske smagsløg.

En enestående arv blandt vingårde i La Rioja og Ribera del Duero

Bodegas Franco-Españolas og Bodegas Valparaíso befinder sig i hjertet af de emblematiske spanske regioner La Rioja hhv. Ribera del Duero. Siden grundlæggelsen i 1890, har vingården i Rioja haft en rig tradition for en fusion af indflydelsen fra det enestående klima og de specielle omgivelser i La Rioja, markerende alsidigheden og kvaliteten i den spanske vin.

At dykke ned i Bodegas Franco-Españolas er en rejse på tværs af tre århundreders vinhistorie i La Rioja. Med rødder i den rige og enestående jord i regionen, er vingården udviklet og vokset, med en bevaring af familiens arv. Aktuelt, ledes vingården af tredje generation af Eguizábal familien, ved Borja Eguizábal, med passion og dedikation, og det sikres at hver flaske afspejler den unikke essens som kun kan opstå ved tid og tradition.

Bodegas Franco-Españolas har en historie der rækker langt ud over etiketterne. Deres vine har været nydt på tog som Orientekspressen og pretigefyldte hoteller som Waldorf Astoria eller Plaza i New York. De har været repræsenteret ved i internationale begivenheder, deltaget i kongelige middage som begivenheder for den spanske konge Alfonso XIII, dronning Fabiola i Belgien, Dronning Elisabeth II i England og præsidentielle middage for Eisenhover, den 34. præsident for USA. Uden at glemme Hemingways besøg på vingården, hvor han roser deres vin Diamante i en af hans bøger ”Døden kommer om eftermiddagen”. Diamante var den første halvsøde hvidvin fra Rioja.

Bodegas Valparaíso fejrer også at den næste år fylder et kvart århundrede, en milepæl der uden tvivl motiverer til fortsat innovation og skabelse af vine der fortæller en historie om vores jord og vores familie. I Grupo Eguizábal, er hver flaske et kapitel i den rige historie og en invitation til at nyde rigdommen i La Rioja.

Transcenderende vingårde, engagerede i miljøet

Vingårdens historie rækker længere end til vinmarkerne. Under programmet ESG MANIFESTO, har man udviklet sine sociale ansvar som selskab på tre nøgleområder: Samfund, Miljø og Medarbejdere

Grupo Eguizábal er engageret i miljøet, og satser på en reduktion af sit CO2 aftryk med mere end 50 %, ved implementering af foranstaltninger som installation af solcelleanlæg og anvendelse af økologisk effektive arbejdsmetoder.

Vingården deltager aktivt i kulturelle begivenheder, samarbejder med velgørende initiativer og udfører sociale arbejder der afspejler deres engagement i samfundet, ved organisation af begivenheder som teater, mode, udendørs biograf og musikfestivaler, der demonstrerer deres engagement i kultur og kunst. Dette gør vingården til et åbent sted der modtager mere end 70.000 besøgende årligt, der deler deres historie og passion for vinen.

International anerkendelse af kvaliteten af spanske vine

Præmierne og anerkendelserne, autentiske vidner om den fremragende vindyrkning på Bodegas Franco-Españolas og Bodegas Valparaíso, understreger den enestående kvalitet af deres vine. Blandt de mest markante hædersbevisninger er:

  • Rioja Bordón: med medaljerne Gran Oro og Oro i de prestigefyldte konkurrencer Mundus Vini eller verdenskonkurrencen i Bruxelles. Og med karakterer over 90 punkter fra prestigefyldte kilder som Wine & Spirits, Andreas Larsson, Tim Atkin, eller Decanter.
  • Diamante: med anerkendelse som guldmedalje i Mundus Vini og 90 point fra den prestigefyldte James Suckling.
  • Valparaíso: international anerkendelse med op til 95 point i Decanter, James Suckling, Tim Atkin og Andreas Larsson. Herudover guldmedalje i Mundus Vini.

Disse præmier er et resultat af det urokkelige engagement med den enestående kvalitet og den konstante søgning efter den enologiske perfektion.

Kontakter

Billeder

2nd & 3rd generation Eguizabal Family
2nd & 3rd generation Eguizabal Family
Download
Download
VALPARAISO awards
VALPARAISO awards
Download
BORDÓN AWARDS
BORDÓN AWARDS
Download
BORDÓN AWARDS
BORDÓN AWARDS
Download
VALPARAÍSO Winery
VALPARAÍSO Winery
Download
Bodegas Franco Españolas Winery
Bodegas Franco Españolas Winery
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra Bodegas Franco-Españolas

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bodegas Franco-Españolas

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye