Live Culture

Live Culture overtager scenen i Albani Fanzone

Del

Talentudvikling, liveoplevelser og fællesskab er tre nøgleord for både Live Culture og OB, og de går nu hånd i hånd, da den lokale koncertarrangør overtager scenen i Albani Fanzone på Nature Energy Park.

Louis Jarto live på scenen i Albani Fanzonen
Louis Jarto live på scenen i Albani Fanzonen Louis Jarto og Prime Music

Partnerskabet mellem Live Culture og OB vil skabe en ny platform for musikalske talenter, og den indvies allerede på søndag, hvor Louis Jarto indtager scenen i Albani Fanzone. Fremover vil Live Culture sørge for liveunderholdning til alle OB’s hjemmekampe i 3F Superligaen, hvor blandt andet nye stjerner fra vækstlaget i musikbranchen får en fantastisk platform at skinne på.

- Som koncertarrangør mener vi, at vi har et ansvar for at bringe musikken ud til publikum - også musik publikum ikke nødvendigvis kender endnu. I Danmark er vi vanvittig gode til at skabe musik, og der er mange talenter. I Live Culture vil vi gerne - ligesom Odense Boldklub - bidrage til, at talenterne får luft under vingerne og udvikler sig. Ved at overtage scenen på stadion skaber vi en endnu bedre ramme for at tilbyde publikum nye liveoplevelser med nye talenter, siger Henrik Frisch, der er kommerciel direktør i Live Culture.

LIVE CULTURE SCENEN

Samarbejdet betyder, at Live Culture nu overtager scenen i Albani Fanzone fra årets første hjemmekamp søndag den 25. februar, og herefter venter minimum 16 hjemmekampe med liveoplevelser på LIVE CULTURE SCENEN.

Det hele får premiere inden søndagens superligakamp mellem OB og Brøndby IF, hvor publikum kan opleve Louis Jarto - musikeren der har slået verdensrekorden med en koncert på verdens nordligste permanente bosættelse.

- Louis Jarto har fanget nysgerrigheden fra musikelskere og eventyrlystne sjæle med mottoet ”Random koncerter indtil vi spiller på Orange Scene”. Han har gjort spontanitet til sit varemærke og skaber unikke koncerter ud fra tilfældige tanker og et hjemmelavet set-up, uden et fastlagt script, kun drevet af kærlighed til musik og eventyr. Lad dig fortrylle af hans evne til at skabe musikalsk magi på steder, du aldrig ville forvente. Forvent det uventede og oplev musik på en helt ny måde. En virkelig unik kunstner, som vi glæder os til at forkæle OB-fans med til søndagens hjemmekamp, siger Henrik Frisch.

Louis Jarto spiller kl. 14.45 i Albani Fanzone på LIVE CULTURE SCENEN, og koncerten er gratis for fans med billet til OB – Brøndby IF søndag den 25. februar kl. 16.00. Næste hjemmekamp er den 17. marts, OB – FCK, her arrangerer Live Culture musikbanko med fodboldsange og vilde præmier.

Louis%20Jarto%20p%E5%20Nordpolen
Louis Jarto på Nordpolen Louis Jarto og Prime Music
OB%20-%20Br%F8ndby%20IF
OB - Brøndby IF

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Louis Jarto live på scenen i Albani Fanzonen
Louis Jarto live på scenen i Albani Fanzonen
Download
OB - Brøndby IF
OB - Brøndby IF
Download
Louis Jarto på Nordpolen
Louis Jarto på Nordpolen
Download

Links

Om Live Culture

Live Culture er arrangør af liveoplevelser i Syddanmark. Hvert år har Live Culture de helt store danske kunstnere såvel som spændende udenlandske artister på programmet. Live Culture arrangerer bl.a. koncerter i Den Fynske Landsby, på Olympen-festivalplads på Sydfyn, arenaen i Odense, Magasinet og ODEON. 

Live Culture har arrangeret livekoncerter, comedyshows, livesport, musicals, talks mm. siden 1989. 

Følg pressemeddelelser fra Live Culture

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Culture

Michael Falch drager ud på triotur med Live Johansson fra LiveStrings og tangentspilleren Mikkel Reumert Damgaard16.4.2024 13:46:58 CEST | Pressemeddelelse

Michael Falch tog for mange år siden udtrykket “rusten sover aldrig” til sig. Han har igennem sin karriere brugt det som mantra for aldrig bare at gentage sig selv, når han drager på turné. Alene i nyere tid har han turneret med sit unge rockband DÉT BAND, med sin datter Mathilde, den såkaldte bittersøde trio, med MALURT, akustisk solo og med Poul Krebs.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye