Sygeforsikringen ”danmark” vælger mit.dk til sine 2,7 millioner medlemmer

Del

Sygeforsikringen ”danmark” har valgt mit.dk som kommunikationsplatform til medlemmerne. Med sine 2,7 millioner medlemmer bliver Sygeforsikringen ”danmark” mit.dks største kunde til dato. Mit.dk tages i brug omkring maj 2024.

Sygeforsikringen ”danmark” har ikke hidtil benyttet en digital post-løsning, men har nu valgt mit.dk til sikkert og nemt at kunne kommunikere med medlemmerne.

Mit.dk bliver integreret med ”danmark”s eget selvbetjeningsunivers gennem single sign-on (SSO), som gør det nemt for medlemmerne at servicere sig på tværs af platformene uden at skulle logge ind mere end én gang.

Sygeforsikringen "danmark" har valgt mit.dk af flere grunde, heriblandt, at det er en GDPR-sikker kommunikationsplatform, med verificerede afsendere og en personlig postkasse knyttet til et cpr-nummer. På den måde er Sygeforsikringen "danmark" sikker på, at medlemmerne modtager post, de kan stole på.

Fordi mit.dk allerede viser alle borgere digital post fra det offentlige og fra en lang række private aktører, ser Sygeforsikringen "danmark" en fordel i at benytte en platform, hvor danskerne allerede er. Sygeforsikringen "danmark" kommunikerer fortsat gennem deres egen selvbetjeningsløsning, men tilbyder med mit.dk medlemmerne en interaktiv og integreret løsning, der styrker medlemsrejserne og øger medlemsservicen.

"Vi har valgt mit.dk som kommunikationsplatform for at sikre en tryg og pålidelig kommunikation mellem ”danmark” og vores mange medlemmer. Med mit.dk kan vi effektivt servicere vores medlemmer og sikre, at de modtager og kan handle på vigtige beskeder," siger Allan Luplau, administrerende direktør i Sygeforsikringen ”danmark”.

Når løsningen tages i brug til maj, vil medlemmer af Sygeforsikringen ”danmark” få besked om vigtige ændringer i deres medlemskab i mit.dk og direkte der kunne udføre de nødvendige handlinger let og sikkert.

”Vi er stolte over at blive valgt som kommunikationsplatform til landets største medlemsforening. Sygeforsikringen ”danmark” får med mit.dk en sikker, brugervenlig og pålidelig platform til at videreudvikle deres medlemsrejser. Mit.dk indeholder mange muligheder og kan i fremtiden nemt udbygges til alt fra at afgive samtykke til indhentning og behandling af personfølsomme oplysninger,” siger Thomas Holst Demant, partner i Netcompany og ansvarlig for mit.dk.

Aftalen med Sygeforsikringen ”danmark” er den seneste i en række af nye store kunder til platformen. Senest har mit.dk vundet retten til at udvikle en model for næste generations digital post i Skotland samt en ny sikker arkivløsning til 2 millioner danske bankkunder gennem en aftale med BEC.

Kontakter

Links

Følg pressemeddelelser fra Netcompany

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Netcompany

Netcompany acquires a 20% stake in leading FinTech company to form a strategic partnership7.9.2023 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Netcompany today acquired a 20% stake in the Danish based Festina Finance – a leading provider of software for the Life and Pension industry with a customer base in Denmark and the Netherlands. The strategic investment will accelerate the entry into new markets for Festina Finance and enhance Netcompany´s offering into the Financial Services Industry significantly.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye