TUI Danmark A/S

TUI og Ryanair indgår samarbejdsaftale

Del

TUI’s gæster kan i fremtiden vælge at rejse på ferie med et Ryanair-fly. Dermed øger TUI udbuddet af ruteflysløsninger for deres gæster. 

Ravin, Italy
Ravin, Italy TUI TUI

TUI’s gæster kan i fremtiden vælge at rejse på ferie med et Ryanair-fly. Dermed øger TUI udbuddet af ruteflysløsninger for deres gæster. 

TUI og Ryanair har indgået en omfattende samarbejdsaftale som led i deres omfattende investering i ruteflyssegmentet.

Pakkerejser med rutefly er et område, hvor TUI i Danmark har vækstet meget de seneste år. Rutefly giver gæsterne en større grad af fleksibilitet og flere muligheder for deres ferie. Pakkerejser med rutefly fungerer på den måde, at gæsten kombinerer sin ønskede destination med hotel, rutefly, transport på destinationen samt eventuelle oplevelser på TUI’s hjemmeside, som tilsammen sammensættes til en pakkerejse.

Der er tale om en global aftale med TUI Group og der er derfor endnu ikke er sat en dato på, hvornår TUI’s danske gæster kan forvente at se Ryanair-afgange som en mulighed på deres danske hjemmeside.

Du kan læse flere detaljer om aftalen her.

Kontakter

Om TUI

TUI er verdens førende rejsekoncern og opererer sine hoteller, krydstogtskibe, flyselskaber og udflugter verden over. TUI-aktien er børsnoteret på London Stock Exchange og det regulerede uofficielle marked i Tyskland. I regnskabsåret 2019 havde TUI-koncernen omkring 70.000 ansatte, 28 millioner kunder og en registreret omsætning på 19 mia. euro. Hele værdikæden for turisme er under ét tag og tæller, foruden online marketingplatforme på tværs af Europa, 400 TUI-ejede hoteller, 15 krydstogtskibe og fem flyselskaber med mere end 100 fly. TUI-brandet har eksisteret i Danmark siden 2016 og hører under koncernens nordiske afdeling. TUI har sit danske kontor i København.

Følg pressemeddelelser fra TUI Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TUI Danmark A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye