Sunset Boulevard

Ny Sunset Boulevard-restaurant åbner i Korsør – lokalt familiedynasti står bag

Del

Den 29. februar slår Sunset Boulevard dørene op til en helt ny restaurant i Korsør på Energivej 8A, strategisk placeret ved motorvejen, tæt på nye ladestandere og blot et stenkast fra Storebæltsbroen. Restauranten vil blive drevet af det lokale familiedynasti Jesper Nielsen og familie.  

Familien Nielsen i den nye restaurant
Familien Nielsen i den nye restaurant

Med den nye restaurant og over 200 ansatte fordelt på familien Nielsens i alt fire restauranter i området – Ringsted, Slagelse, Nyborg og Korsør – udvider familien fra Slagelse investeringen i Sunset Boulevard og lokalområdet.  

Nordisk design, solceller og genbrugssten 

Med 94 siddepladser, parkeringsplads udstyret til SunsetToGo, og arkitektur, der inkorporerer det seneste fra Sunset Boulevards designlinje, er restauranten bygget med fremtiden for øje. Indenfor byder den på nordisk design og skandinavisk stil med elementer af genbrugsmaterialer. På taget er der installeret solceller, og murene er bygget med genbrugssten. Der er gjort klar til vertical farming, hvor der skal dyrkes krydderurter til maden. Det splinternye køkken er designet ud fra familien Nielsens mangeårige erfaring.  

“Vores fokus vil altid ligge på den gode gæsteoplevelse, herunder at gæsterne skal føle sig velkomne i hyggelige omgivelser. Rammerne er blevet de helt rigtige, og vi glæder os meget til åbningen," siger Jesper Nielsen. 

Med åbningen når Sunset Boulevard op på i alt 47 restauranter i Danmark, og kædens administrerende direktør, Jens Broch, er både begejstret for tilføjelsen og samarbejdet: 

"Vi har høje forventninger. Det er en virkelig flot og gennemtænkt restaurant, og Jesper Nielsen og familie er superdygtige franchisetagere. Det bliver en fornøjelse at kunne invitere korsoranerne og bilister fra Korsør-motorvejen indenfor til en god og frisklavet burger,” siger han.  

Dedikeret team byder velkommen 

Jesper Nielsen driver sammen med sin hustru Käthe og to døtre, Christina og Charlotte, de fire restauranter i henholdsvis Ringsted, Slagelse, Nyborg og nu Korsør som et familieforetagende. Med bopæl i Slagelse er der aldrig længere end 25 minutter kørsel til en af restauranterne, og alle medlemmer af familien engagerer sig i den daglige drift.  

Engagementet gælder også forholdet til de ansatte. For familien Nielsen er det afgørende, at teamet i den nye restaurant ikke kun består af nye ansigter, men også erfarne medarbejdere, der allerede kender til Sunset Boulevards kultur og arbejdsgange. Derfor har familien valgt at rykke 10 af deres mest erfarne medarbejdere til den nye restaurant i Korsør, som en del af åbningsstrategien.  

"Det gør vi for at sikre, at den nye restaurant fra dag ét har et solidt fundament af medarbejdere, der kan stå side om side med de nye ansatte, vi netop har budt velkommen til teamet. Blandingen af ny energi og erfaren indsigt er med til at skabe et dynamisk og stærkt arbejdsmiljø, hvor alle kan lære af hinanden."  

Til den nye restaurant har familien ansat i alt 40 nye lokale medarbejdere, som er trænet op i familiens øvrige restauranter, hovedsageligt i Slagelse. 

Fra servicemedarbejder til restaurantchef 

Det bliver Adile Carkaci, der som restaurantchef skal stå for den daglige drift i restauranten i Korsør i samarbejde med familien Nielsen. Adiles rejse indenfor Sunset Boulevard er en inspirerende historie om udvikling og lederskab. Som blot 16-årig startede hun i en af familien Nielsens restauranter som servicemedarbejder. Hun avancerede til skiftleder som 18-årig og er nu i gang med en akademisk uddannelse i ledelse. I den nye restaurant tager hun skridtet videre til restaurantchef efter 6,5 år i virksomheden.  

"Adile er et fremragende eksempel på værdien af talent og vilje kombineret med muligheden for intern uddannelse og udvikling. Hendes rejse fra servicemedarbejder til restaurantchef er så naturlig og velfortjent. Jeg ved, at hun kommer til at give både medarbejdere og gæster en rigtig god oplevelse i den nye restaurant," siger Jesper Nielsen. 

Dørene åbnes kl. 10.00 og de første 30 gæster, der køber en menu til en værdi af mindst 94 kr., får et velkomstgavekort på 400 kr. 

Kontakter

Billeder

Restaurantchefen Adile Carkaci  i den nye restaurant
Restaurantchefen Adile Carkaci i den nye restaurant
Download
Sunset Boulevard åbner i Korsør
Sunset Boulevard åbner i Korsør
Download
Familien Nielsen i den nye restaurant
Familien Nielsen i den nye restaurant
Download

Om Sunset Boulevard

Sunset Boulevard er landets største danskejede fastfoodkæde med (nu) 47 restauranter fordelt over hele Danmark samt én på Færøerne og tre i Grønland. Kæden beskæftiger ca. 1550 medarbejdere i Danmark. 

Sunset Boulevard åbnede den første restaurant i Odense i 1996 og var i de tidligste år mest kendt for sine sandwich. I dag udgør burgere med oksekød fra fritgående irsk kødkvæg hovedparten af menuen og salget.  

I juni 2022 indførte Sunset Boulevard 4-dages arbejdsuge på hovedkontoret og øgede i den forbindelse effektiviteten og arbejdsglæden med en række nye værktøjer og indsatser. I januar 2023 ændrede kæden også praksis i restauranterne med et nyt medarbejderadfærds- og gæstefokuseret system, der har øget medarbejder- og gæstetilfredsheden.   

Kæden har hovedkontor i Kolding og er ejet af den danske erhvervsmand Jeppe Droob

Følg pressemeddelelser fra Sunset Boulevard

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sunset Boulevard

Sunset Boulevard tester nyt stort skridt mod emballagefri dine-in8.5.2024 08:37:20 CEST | Pressemeddelelse

Står det til landets største danskejede fastfoodkæde, Sunset Boulevard, skal det snart være slut med engangsemballage i restauranterne. Gennem årene har kæden reduceret engangsemballagen markant, og nu er de klar til at teste seneste skud på stammen: Genbrugelige dips-bægre og en serveringsbakke, der bortset fra en lille papirlomme og mundserviet overflødiggør al engangsemballage, når gæsterne spiser burgermenuen i restauranterne.

Middelfart Friskoles elever planter 100m2 offentlig tilgængelig mikroskov15.4.2024 13:00:18 CEST | Pressemeddelelse

På onsdag den 17. april planter eleverne fra Middelfart Friskoles 4. og 6. klasser en Mikroskov på 100 m2 på et offentligt tilgængeligt område af skolens grund. Mikroskove er endnu et nyt fænomen i Danmark, og plantningen sker i samarbejde med Sunset Boulevard og netværksorganisationen Omstilling NU med henblik på at sikre øget naturforståelse og flere grønne områder i byerne.

Tag din egen tallerken med og få 15% rabat – dansk fastfoodkæde tester nyt initiativ til reducering af emballageforbruget21.3.2024 10:53:54 CET | Pressemeddelelse

I kølvandet på, at den foreløbige aftale om en ny europæisk emballageforordning blev indgået den 4. marts, tester landets største danskejede fastfoodkæde, Sunset Boulevard, som de første nu medbragt emballage som en mulig vej til at nedbringe forbruget af engangsemballage. Tilbuddet lyder – medbring din egen tallerken og få 15% rabat.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye