Kortlægger skal gøre service på maskinerne nemmere

Del

Lars Grevsen er startet som kortlægger hos Filterteknik A/S. I sit job som kortlægger skal han hjælpe Filtertekniks kunder med at holde styr på deres maskiners behov for service og filtre, så mekanikere, maskinmestre og ingeniører altid er på forkant med vedligeholdelsen og udskiftningerne.

Lars Grevsen er ansat som kortlægger hos Filterteknik A/S.
Lars Grevsen er ansat som kortlægger hos Filterteknik A/S. Foto må frit bruges ved omtale af navnenyheden.

Lars Grevsen er oprindeligt uddannet klejnsmed. De seneste 20 år har han primært arbejdet med service af maskiner og hydrauliske anlæg og har derfor et godt kendskab til forskellige maskiner og deres filtre.

"Jeg har skiftet mange filtre igennem årene og har styr på, hvordan de fungerer, og hvordan de forskellige maskiner er opbygget. Jeg ser frem til at bruge min ekspertise til at gøre arbejdslivet nemmere for Filtertekniks kunder," siger Lars Grevsen.

Som kortlægger skal Lars Grevsen oprette nye kunder i Filtertekniks kundeportal, LFS. Han kommer til at besøge kunderne og gennemgå deres maskinpark. Dermed bliver det muligt at lave oversigter over maskinerne, deres serviceintervaller og sammensætte tilpassede filterpakker med alle de filtre, som kunden har brug for. Lars Grevsen skal også tage sig af de eksisterende kunder, når de får nye maskiner, besøge dem og oprette maskinerne i kundens LFS-profil.

Direktør Brian Lemmeke fra Filterteknik Danmark er glad for, at Filterteknik nu kan tilbyde kunderne hjælp til at kortlægge deres maskiner og oprette dem i LFS:

"Det er et tidkrævende arbejde at oprette og opdatere maskinlister, især hvis det ikke er noget, man er vant til at gøre. Men listerne gør det også meget nemmere for maskinejerne at have overblik over deres maskinpark. Jeg er derfor glad for, at vi nu kan tilbyde vores kunder denne service," siger han.

Lars Grevsen har nu været hos Filterteknik i nogle uger og nyder sin nye arbejdsplads:

"De første uger i jobbet er gået rigtig godt. Alle er superflinke og meget hjælpsomme. Men det er selvfølgelig også udfordrende, da der er meget, jeg skal sætte mig ind i, og nyt, jeg skal lære," siger Lars Grevsen og tilføjer:

"Jeg er glad for at have fået jobbet, da det er virkelig spændende og mindre fysisk krævende end mine tidligere jobs. Jeg er blevet 54 år og kan godt mærke, at jeg ikke er 25 mere. Jobbet giver mig muligheden for fortsat at arbejde med maskiner, men samtidig også at passe på min krop."

Lars Grevsen bor i Solrød sammen med sin søn på 22 år. Han har også en datter på 26 år, som er flyttet hjemmefra. I sin fritid elsker han at bevæge sig og dyrker både motionsboksning og cykling på sin racercykel på landevejene. Om sommeren nyder han også at tage på ture med sin veteranscooter.

Nøgleord

Kontakter

Om Filterteknik A/S

“Vi forenkler vores kunders hverdag gennem kundskab, kvalitet og effektive løsninger“

Filterteknik har i over 25 år leveret højkvalitetsfiltre og udstyr til tilstandsovervågning til maskiner i en lang række forskellige brancher. Vi giver altid vores kunder grundig vejledning og hjælper dem med at finde de optimale filterløsninger til netop deres maskiner.

Vi tilbyder filtre til maskiner i følgende brancher

•    Landbrug 
•    Anlæg 
•    Udlejning
•    Transport
•    Marine/rederier 
•    Industri 
•    Energi 
•    Olie og gas 
•    Fødevarer 
•    Fritidsbåde
•    Skovbrug 

Filterteknik handler direkte med de største filterproducenter f.eks. Fleetguard, Filtration Group og Lekang og har Danmarks største filterlager med en servicegrad på hele 94,2% på lagerførte artikler. 

Filterteknik er en del Lekang Group, som er en ledende filterleverandør til anlæg, transport, industri, marine og offshore i Skandinavien.

I 2010 blev Lekang Group opkøbt af Indutrade AB. Indutrade AB er en industrikoncern, der leverer højteknologiske produkter og løsninger, som effektiviserer processer til kunder i en bred vifte af sektorer såsom industri, energi og lægemidler. 

Læs mere: https://filterteknik.dk/

Filterteknik - trygt og enkelt

Følg pressemeddelelser fra Filterteknik A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Filterteknik A/S

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye