Erhvervsministeriet

Ekspertgruppen for fremtidens erhvervsstøtte præsenterer sine anbefalinger

Del

Ekspertgruppen for fremtidens erhvervsstøtte præsenterer i dag sine anbefalinger til principper og sanering af de nuværende erhvervsstøtteordninger.

I rapporten ”Fremtidens erhvervsstøtte – kortlægning, principper og saneringpræsenterer ekspertgruppen sit arbejde med:

  • Kortlægning af erhvervsstøtten
  • Anbefalinger til samfundsøkonomiske principper for fremtidens erhvervsstøtte
  • Anbefalinger til sanering af erhvervsstøtten

Rapporten markerer afslutningen på ekspertgruppens fase 1, som blev stillet i det opdaterede kommissorium for ekspertgruppen i juni 2023.

Ekspertgruppen for fremtidens erhvervsstøtte består af Christian Frigast (formand), der bl.a. er bestyrelsesformand i Axcel, CEO i Heartland Lise Kaae, professor i økonomi Niels Johannesen og lektor i økonomi Jeppe Druedahl.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Nyt organ skal sikre hurtigere adgang til fremtidens behandling for danske patienter6.4.2024 10:34:17 CEST | Pressemeddelelse

Virksomheden TÜV SÜD Denmark MHS skal være såkaldt bemyndiget organ for certificering af medicinsk udstyr i Danmark. Det har Lægemiddelstyrelsen og EU-Kommissionen netop besluttet efter et udbud fra Erhvervsministeriet. Organet kan nu begynde arbejdet, så innovativt medicinsk udstyr hurtigst muligt kan komme på markedet til gavn for patienter, sundhedsvæsenet og life science-industrien.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye