Danske Spil A/S

Vild Lotto lørdag: Dansker vinder svimlende 12 millioner kroner

Del

Denne søndag morgen er tre heldige danskere vågnet op til titlen som nybagt millionær. De har alle spillet med i lørdagens Lotto trækning, og den helt store vinder løber med førstepræmiepuljen på 12 millioner kroner og har købt sin kupon i Storkøbenhavn. 

Førstepræmiepuljen i Lotto har de sidste par lørdage vokset sig større og større, og i aftes var der hele 12 millioner kroner på spil. Og det eneste det kræver at udløse førstepræmiepuljen er at ramme plet på de syv helt rigtige Lotto tal.    

Og dét gjorde en heldig dansker. Vinderen har købt sin kupon i Føtex BIG i Herlev, og kan godt begynde at drømme om de 12 millioner skattefrie kroner, der snart triller ind på kontoen.

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Når man vinder et stort beløb hos os, står vores særlige rådgivere klar til at sikre, at man får en god start på det nye kapitel i tilværelsen som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Hele tre nyklækkede millionærer
Aftenens førstepræmievinder er dog ikke den eneste dansker, der runder weekenden af med en stor pose penge til at forsøde tilværelsen.

For som sædvanligt blev der udtrukket to nye millionærer ved ekstratrækningen 'Millionærchancen'. Millionærchancen garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kr. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige af ugens spillede rækker – uanset om der er gevinst på rækken:

  • Den ene, nye millionær har spillet med via abonnement og kommer fra Region Nordjylland.
  • Den anden vinder har spillet med online og kommer fra Region Midtjylland.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men vi ønsker dem alle tre et kæmpestort tillykke.

Vindertal uge 7:
5, 15, 19, 23, 25, 26, 32

Tillægstal uge 7:
20

Om Lotto
Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner. Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner.

Om Millionærchancen
Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye