Circle K

Lynhurtig opladning hos Circle K på Randersvej i Århus

Del

Circle K tager hastige skridt mod den grønne infrastruktur, og du kan nu tanke el på den nye lynladestander på stationen på Randersvej 141, 8200 Århus N. Her er der kommet 1 ladestander med 2 ladepladser. Prisen er 3,95 kroner pr. kWh, og selvom det går hurtigt, er der stadig tid til at nyde en kop kaffe eller en sandwich, mens bilen lader op.

Når det kommer til kraftfulde lynladestandere, der kan oplade en elbil på blot 20-30 minutter, er Circle K nu den operatør, der har det bedste netværk af lynladere i Danmark – med flere på vej i 2024. I løbet af året vil kæden cementere sin position yderligere og øge antallet af lynladestandere.

10 gange så høj effekt som fortovsstandere
Alle ladestandere på Circle K-stationerne har en effekt på 300kW med en imponerende kraftfuld effekt på hele 150kW pr. ladeplads, hvilket gør dem op til 10 gange mere kraftfulde end traditionelle fortovsladere. De såkaldte fortovsladere har typisk en effekt på mellem 11 og 22 kW. Circle Ks kraftfulde lynladestandere kan oplade en elbil på blot 20-30 minutter.

Prisen er 3,95 kroner pr. kWh, og du betaler kun for den el, du tanker – der er ingen krav om at binde sig til et dyrt abonnement. Du kan nemt betale med betalingskort ved standeren eller på Circle Ks app ”Circle K Charge”, hvor du også kan se om lynladeren er ledig, inden du tanker. Ventetiden ved opladning kan udnyttes til at benytte stationens toiletfaciliteter, butik og cafemiljø, hvor der er et bredt udvalg af lækker frisklavet mad til kunderne på farten.

Her kan du se, hvor du kan tanke el på vores lynladere hos Circle K, samt hvor der er planer om nye ladestandere.

450 ladepladser i løbet af det næste år – og 1.300 inden 2030
Circle K har siden 2020 opsat tre nye lynladepladser om ugen for at imødekomme danskernes voksende behov for hurtig og pålidelig opladning og har nu 280 lynladepladser. I det kommende år øger antallet til 450 og inden 2030 vil Circle K have 1.300 lynladepladser fordelt på stationer i hele landet. Samlet vil Circle K investere 1 milliard kroner i lynladestandere inden 2030.

Vi er allerede den førende brændstofkæde på lynladestandere i Danmark, og den position vil vi udbygge over det næste år. Vi vil være danskernes førende leverandør af drivmiddel både nu og i fremtiden sikre en grøn infrastruktur til danskerne. Vores ambition er, at vores kunder skal ’tanke’ el på samme måde, som de i dag tanker benzin eller diesel,” fortæller Sisse Follmann, der er produktchef for El hos Circle K.

Kontakter

Billeder

Om os

Circle K er én af de førende convenience, energi og brændstofleverandører i Danmark, og er en del af den canadiske Alimentation Couche-Tard gruppe. Gruppen har samlet mere end 16.000 butikker og stationer og ca. 144.000 ansatte i 28 forskellige lande rundt om i verden. Circle K driver i Danmark to separate brands (Circle K & INGO) på i alt 435 lokationer landet over. 208 er stationer, som udover brændstoffer under Circle K-brandet tilbyder mad, drikkevarer og bilvask. Samtidig er der lynladestandere på mange af vores stationer.

Følg pressemeddelelser fra Circle K

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Circle K

INGO automatstationer fejrer 10 år med lave priser26.4.2024 10:30:00 CEST | Pressemeddelelse

For 10 år siden blev varemærket INGO introduceret på det danske og svenske brændstofmarked. Nu fejrer kæden, som tidligere var kendt under navnet JET, 10 år med lave priser. Startskuddet for fejringen sker fredag den 26. april, kl. 15, når INGO inviterer til fødselsdag på alle sine stationer. Hele weekenden tilbyder INGO en prisnedsættelse på 1,10 kr. pr. liter til alle de kunder, som har INGO-appen samt bilvask for kun 10 kr. til alle kunder.

Circle K satser på elbilopladning til erhvervskunder – vil have 25 pct. af markedet26.2.2024 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Circle K er i fuld gang med omstillingen til en fremtid med elbiler. Udover opbygningen af et milliarddyrt netværk af lynladestandere over hele landet sætter Circle K nu strøm til sin erhvervssatsning med et erklæret mål om at tage en fjerdedel af markedet for opladning af firmabiler. Med det nye tiltag forventer kæden allerede i år at etablere flere tusinde ladere hos virksomheder og hjemme hos medarbejderne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye