Viborg Bibliotekerne

Oprør og Alliancer i Mellemøsten efter det arabiske forår - foredrag på Hovedbiblioteket i Viborg

Del

Mellemøsten er endnu engang kommet i fokus. Hamas' angreb på Israel i oktober og Israels efterfølgende krig mod Hamas i Gazastriben har igen gjort Mellemøsten ustabil, senest med udviklingen omkring Houthi bevægelsen i Yemen

Lars Erslev Andersen
Lars Erslev Andersen

Lars Erslev Andersen, der er seniorforsker ved Dansk Institut for Internationale Studier vil denne aften trække tråde tilbage til det Arabiske forår i 2011, hvor mange troede at Mellemøsten ville udvikle fred, demokrati og stabilitet. Det skete ikke.

Men hvad gik galt, hvilke konflikter udviklede sig og er de stadig de samme, og hvad er sammenhængen mellem palæstinensernes situation og konflikterne i Mellemøsten og resten af verden?
Det vil Lars Erslev Andersen forsøge at give svar på i sit foredrag, der arrangeres i samarbejde  med Viborg Folkeuniversitet og som finder sted på Hovedbiblioteket i Viborg torsdag d. 29. februar kl. 19.00. Billetter à 100 kr. plus gebyr kan købes på viborgbib.dk.

Kontakter

Jesper Mørup Handberg, Viborg Bibliotekerne
jhc@viborg.dk, 87 87 34 52

Links

Følg pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Viborg Bibliotekerne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye