Åbningsfest: Nu åbner rastepladsen Storkereden i en ny og moderne udgave

Del

På baggrund af en samarbejdsaftale med Vejdirektoratet har OK etableret lynladere ved rastepladserne Storkereden og Lærkereden langs Helsingørmotorvejen samt overtaget driften af Storkeredens forhenværende café og kiosk. Det hele er snart på plads, og det markeres med en officiel åbningsfest af den nye OK Plus-butik og tilhørende ladepark ved Storkereden fredag den 14. juni klokken 10.00-15.00

En samarbejdsaftale mellem OK og Vejdirektoratet har muliggjort, at den historiske rasteplads Storkereden ved Helsingørmotorvejen nu genåbner i en ny og moderne udgave. Denne gang kan bilisterne ikke blot få stillet sulten og slukket tørsten, men også få opladet bilen på samme tid.

”Vi glæder os til at kunne præsentere det 'nye' Storkereden, hvor der nu er cafédrift med tilhørende ladepark, for vi tror på, at lige præcis dén kombination vil glæde mange bilister og pendlere på farten,” siger Kenneth Risborg Korsgaard, OK’s markedsdirektør inden for e-mobilitet.

På rastepladsen Storkereden i den nordlige retning er den forhenværende café og kiosk blevet forvandlet til en moderne OK Plus-butik, og der er også installeret fire lynladere med en kapacitet på 400 kW og i alt otte ladeudtag. På den modsatte side af motorvejen, i den sydlige retning på rastepladsen Lærkereden, er der desuden installeret to lynladere af 400 kW med fire ladeudtag.

"Vi er glade for, at det efter mange år er lykkedes at få liv i den historiske bygning igen - ved at kæde ladestander-koncession sammen med cafédrift. Det håber og tror vi også på vil være til glæde for bilisterne på Helsingørmotorvejen," siger områdechef Niels Skjøde Agerholm fra Vejdirektoratet.

Få tanket batterierne op til åbningsfest

Til den officielle åbningsfest, som finder sted fredag den 14. juni, er der fælles fejring af den nye OK Plus-butik og ladestanderne på rastepladsen Storkereden. I den anledning vil der være attraktive tilbud samt gratis kaffe, croissanter og is til alle børn.

"Vi er superglade for at kunne give Storkereden nyt liv og genåbne den som en fuldt opdateret OK convenience-butik, hvor vi kan dække bilisternes behov, ikke mindst i forhold til lækker mad og drikkevarer samt pakkeshop," siger Michael Djarnis, CEO for OK Plus, og fortsætter:

"Kombinationen af ladestandere og butik er optimal, da det giver mulighed for både at få tanket bilen og sig selv op på samme lokation - så mens bilen bliver ladet op på vores lynladere kan man nyde en sandwich og en god kop kaffe i vores hyggelige café."

På åbningsdagen den 14. juni vil borgmesteren i Lyngby-Taarbæk Kommune, Sofia Osmani, være til stede for at holde åbningstale og klippe snoren. Hun tror også på, at de besøgende vil komme til at nyde godt af den moderniserede rasteplads, der med sin unikke placering er et oplagt sted at gøre holdt.

”Storkereden er jo Danmarks første bemandede motorvejsrasteplads – og dermed var den noget helt særligt, da den åbnede i 1959. Nu bliver den igen et moderne og tidssvarende tilbud, som jeg håber, der vil blive taget godt imod,” siger Sofia Osmani.

Program for dagen

 • Fredag den 14. juni klokken 10.00-15.00

 • Åbningsfesten foregår på rastepladsen Storkereden ved Hjortekær på Helsingørmotorvejens nordlige spor.

 • Klokken 10.00-10.15: Velkomst ved Michael Djarnis, CEO i OK Plus.

 • Klokken 10.15-11.00: Åbningstale ved Sofia Osmani, borgmester i Lyngby-Taarbæk Kommune. Fælles klipning af snor ved borgmesteren, Mette Fynbo fra Vejdirektoratet og Michael Djarnis fra OK Plus.

 • Klokken 11.00-15.00: Attraktive tilbud, forplejning og faglig sparring.

Til åbningsfesten kan du bl.a.:

 • Oplade til halv pris på dagen, dvs. 1,75 kr. pr. kWh (normalpris: 3,49 kr. pr. kWh). Tilbuddet gælder til og med den 28. juni.

 • Møde influencerne High On Cars og få en snak om biler.

 • Få en gratis kaffe, croissant og is til dine børn.

Pressen er velkommen.

Nøgleord

Kontakter

Rikke Bue LaumarkKommunikationskonsulent

ribl@ok.dk

Billeder

Ved rastepladsen Storkereden er der kommet fire lynladere af 400 kW med i alt otte ladeudtag.
Ved rastepladsen Storkereden er der kommet fire lynladere af 400 kW med i alt otte ladeudtag.
Download
Storkereden er officielt åbnet, og det gælder både OK Plus-butikken og ladestanderne.
Storkereden er officielt åbnet, og det gælder både OK Plus-butikken og ladestanderne.
Download
 • OK er et bredt funderet energiselskab for private og erhverv. På hylderne er alt fra brændstof og ladestandere til grøn el og varmepumper.
 • OK er desuden en af de største elleverandører i Danmark
 • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab og tæller udover moderselskabet OK datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Energiteknik.
 • OK omfatter mere end 685 tankstationer, mere end 230 vaskehaller samt mere end 80 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye