Lidl Danmark

Lidl fejrede åbningen af deres nye butik i Aabybro

Del

Der blev serveret morgenbrød og kaffe til de mange fremmødte inden borgmester Mogens Gade (V) og butikschef Daniel Svane klippede det røde bånd og erklærede Lidls første butik i Aabybro for åbent.

Borgmester Mogens Gade (V) og butikschef Daniel Svane står parat med de gyldne sakse foran Lidls nye butik på Vestergade 2 i Aabybro. Efter båndet var klippet, strømmede glade kunder ind i butikken.
Borgmester Mogens Gade (V) og butikschef Daniel Svane står parat med de gyldne sakse foran Lidls nye butik på Vestergade 2 i Aabybro. Efter båndet var klippet, strømmede glade kunder ind i butikken.

Der var liv og glade dage, da Lidl torsdag morgen åbnede deres nye butik på Vestergade 2 i Aabybro. Omkring hundrede glade borgere var mødt op til morgenbrød, kaffe og gode åbningstilbud. 

Efter mange ugers forberedelse og hårdt arbejde er det en lettet og glad butikschef, der kunne byde sine kunder inden for i sin spritnye butik: 

“Mine kolleger og jeg er så glade for det store fremmøde ved åbningen i dag. Vi blev mødt af smil og positiv attitude, og det ønsker vi selvfølgelig skal fortsætte. Så nu er det bare at klø på. Vi vil være områdets foretrukne dagligvarebutik, og vi glæder os til at lære vores kunder endnu bedre at kende,” fortæller butikschef Daniel Svane, der har været i dagligvarebranchen siden han var 19 år gammel. 

Naboaften var et hit 

Netop nysgerrigheden om hvad Lidl har at tilbyde, virkede til at være et gennemgående tema hos de fremmødte på åbningsdagen. Det sås også aftenen før, hvor Daniel Svane og hans team afholdte naboaften for de lokale. Her mødte cirka 550 lokale op for at se butikken inden den åbnede.  

Den store interesse overrasker dog ikke den erfarne butikschef: 

“Vi har længe fornemmet og hørt fra medierne, at mange glædede sig til at Lidl kom til byen. Og beboerne i Aabybro virker bestemt til at være interesserede i, hvad vi har at tilbyde. Hvilket vi selvfølgelig er meget glade for,” siger han og fortsætter: 

“I Lidl har vi et velafprøvet butikskoncept, et stort udvalg af bakeoff og blandt meget andet en masse spændende landetemaer at udforske. Hertil har vi fjernet momsen på frugt og grønt februar ud. Så det er bare med at gå på opdagelse i den nye Lidl.” 

Aabybros nye Lidl-butik på Vestergade 2 har åbent hver dag fra kl. 7-21.30.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye