Installatørgruppen

Stensbjerg El er nu en del af InstallatørGruppen

Del

InstallatørGruppen udvider med endnu et elselskab, da Stensbjerg El nu også er en del af gruppen. Stensbjerg El er derfor en del af en af landets største installationsvirksomheder, der nu har flere end 20 danske installationsvirksomheder indenfor el-, vvs, fiber samt ventilations- og kølesystemer.

Fra venstre mod højre: Jesper Leen Jensen (Områdechef Øst, InstallatørGruppen), Lasse Aagaard Hansen (Direktør, Stensbjerg El) og Peter Frandsen (Direktør, InstallatørGruppen)
Fra venstre mod højre: Jesper Leen Jensen (Områdechef Øst, InstallatørGruppen), Lasse Aagaard Hansen (Direktør, Stensbjerg El) og Peter Frandsen (Direktør, InstallatørGruppen)

Stensbjerg El fra Østsjælland er et velrenommeret el-firma, som har betjent erhverv og private siden 1949. De består af ca. 17 medarbejdere og lærlinge, som er specialiseret indenfor industri- og produktionsanlæg samt rådgivning om energioptimering og belysning. Ledelsen består af Lasse Aagaard Hansen, og lokationer er Herfølge og St. Heddinge.

Virksomheden arbejder primært med energibesparende varmepumper, industri- og produktionsanlæg, installationseftersyn på landbrugsbedrifter samt installation, vedligeholdelse og reparation til både private og erhverv.

Stensbjerg El har særligt fokus på bæredygtighed med lavt energiforbrug, rådgivning om energioptimering og minimering af materialespild, som spiller ind i InstallatørGruppens vision om at tage en ledende rolle i at fremme bæredygtighed og energieffektivitet i installatørbranchen.  

Lasse Aagaard Hansen, Direktør i Stensbjerg El: ”At indgå i InstallatørGruppen ser jeg som en stor fordel for Stensbjerg El og for både vores nuværende og nye kunder samt medarbejdere. Vi ser en stigende efterspørgsel på el-opgaver og samtidigt mangel på medarbejdere. At blive en del af en så stor gruppe ser vi derfor som en stor mulighed for at kunne vidensdele og sparre med andre i gruppen ift. rekruttering, indkøb mm.”

Med Stensbjerg El består InstallatørGruppen nu af mere end 20 danske installationsvirksomheder med en samlet omsætning på omkring DKK 2,1 mia. og flere end 1200 medarbejdere.

Peter Frandsen, Direktør i InstallatørGruppen: ”Det glæder os meget at kunne byde endnu en el-forretning velkommen i InstallatørGruppen. Stensbjerg El er med deres fokus på grøn omstilling og stærke position på Østsjælland et godt match til gruppen, som nu står endnu stærkere indenfor el. Vi glæder os til at byde ledelsen og medarbejderne velkomne i InstallatørGruppen.

Ligesom de andre virksomheder i InstallatørGruppen fastholder Stensbjerg El også deres firmanavn, ledelse, medarbejdere, kontor og opretholder dermed deres lokale forankring og tætte kunderelationer.

Kontakter

Billeder

Jesper Leen Jensen, Lasse Aagaard Hansen og Peter Frandsen
Jesper Leen Jensen, Lasse Aagaard Hansen og Peter Frandsen
Download
Jesper Leen Jensen (Områdechef Øst, InstallatørGruppen), Lasse Aagaard Hansen (Direktør, Stensbjerg El) og Peter Frandsen (Direktør, InstallatørGruppen)
Jesper Leen Jensen (Områdechef Øst, InstallatørGruppen), Lasse Aagaard Hansen (Direktør, Stensbjerg El) og Peter Frandsen (Direktør, InstallatørGruppen)
Download

Om InstallatørGruppen

InstallatørGruppen er etableret i 2023 og består af virksomheder indenfor el-, vvs-, fiber samt ventilations- og kølesystemer. Gruppens mål er at skabe en landsdækkende markedsleder indenfor el, vvs-, ventilations- og kølesystemer baseret på lokal forankring og stærke kunderelationer kombineret med bredt markedskendskab og stordriftsfordele samt systematiske investeringer i bæredygtighed og miljø, arbejdsliv og faglig kvalitet for at professionalisere branchen. InstallatørGruppen ejes af FSN Capital og de enkelte virksomheder.

Følg pressemeddelelser fra Installatørgruppen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Installatørgruppen

InstallatørGruppen og Bodil Energi indgår partnerskabsaftale om bæredygtig energi7.3.2024 14:30:00 CET | Pressemeddelelse

InstallatørGruppen og Bodil Energi har indgået en partnerskabsaftale som led i deres fælles ambition om at øge farten på den grønne omstilling blandt de danske boligejere. InstallatørGruppen køber samtidigt 10% af aktierne i Bodil Energi og bliver dermed del af ejerkredsen bag virksomheden. Partnerskabet og investeringen markerer et vigtigt skridt for begge virksomheder for at udbrede energirigtige løsninger til de danske boligejere.

Zahle & Co. A/S er i dag en del af MH Elektric A/S6.3.2024 08:27:50 CET | Pressemeddelelse

Zahle & Co. er blevet en del af MH Elektric, som er en del af InstallatørGruppen. Zahle & Co. er et autoriseret el-installationsfirma beliggende i Herlev og Farum, som blev stiftet i 1998 af aut. el-installatør Torben Flagsø. Virksomheden bliver et datterselskab under MH Elektric, som beskæftiger sig med el indenfor service, renovering, nybyg og anlægsopgaver samt områder såsom fiber- og datanetværk, solpaneler, ladestandere, energioptimering og belysning. Torben Flagsø fortsætter med den daglige ledelse i Zahle & Co.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye