Dansk Metal

Cykelkæden Swapfiets og Dansk Metal indgår overenskomst

Del

Den hollandske cykelkæde Swapfiets tiltræder Industriens Overenskomst. Swapfiets’ cykelmekanikere er dermed sikret overenskomstgaranterede løn- og arbejdsvilkår i alle cykelkædens butikker og varehuse i Danmark.

Laura Kaae Kristoffersen, HR Swapfiets Danmark, og Sandro Anthony, brancheansvarlig for transport i Metal Hovedstaden i Swapfiets’ varehus og værksted i Brøndby. Foto: Michael Gringer.
Laura Kaae Kristoffersen, HR Swapfiets Danmark, og Sandro Anthony, brancheansvarlig for transport i Metal Hovedstaden i Swapfiets’ varehus og værksted i Brøndby. Foto: Michael Gringer.

Sandro Anthony, brancheansvarlig for transport i Metal Hovedstaden, der har stået i spidsen for samarbejdet med Swapfiets, udtaler: 

”Swapfiets er en af de helt store spillere på cykelmarkedet i Danmark og særligt i København. Det har derfor været naturligt for os at indlede en dialog og samarbejde om at få overenskomst med virksomheden. Processen har været lang, men vi har haft en god og åben dialog med både cykelmekanikerne og ledelsen hele vejen igennem. Den danske model lever i bedste velgående, og jeg er glad for, at Swapfiets nu tiltræder Industriens Overenskomst."

Swapfiets’ cykelmekanikere kan med overenskomsten nu se frem til bl.a. mere pension, fritvalgskonto og virksomhedsbetalt efteruddannelse (IKUF).Laura Kaae Kristoffersen, HR Swapfiets Danmark, er meget tilfreds med overenskomsten og udtaler:

”OK-mærket er et kvalitetsstempel for vores kunder og cykelmekanikere. Der er stor efterspørgsel på faglærte, og vi ved, at faglærte efterspørger ordentlige løn- og arbejdsvilkår og gode udviklingsmuligheder. Det vil vi gerne tage ansvar for, og overenskomsten er blevet taget rigtig godt imod af vores cykelmekanikere.”

Swapfiets tiltrådte officielt Industriens Overenskomst 1/1-2024.

Kontaktoplysninger:

Sandro Anthony

Brancheansvarlig for transport, Metal Hovedstaden

Tlf. 33632811

Mail: saan@danskmetal.dk

Laura Kaae Kristoffersen

HR Swapfiets Danmark

Tlf. 0031 6 4137 8467

Mail: laura.kristoffersen@swapfiets.com

Faktaboks: Metal Hovedstaden

  • Dansk Metals største lokalafdeling med 14.000 medlemmer i København og omegn
  • Fagforening og A-kasse for personer, der arbejder med teknik, mekanik eller IT
  • Blandt andet smede, automekanikere, cykelmekanikere, IT-supportere m.fl.

Faktaboks: Swapfiets

  • Cykel på abonnement til en fast månedlig ydelse
  • Alle cykler er udstyret med et blåt fordæk
  • Startede i Holland i byen Delft
  • Har butikker og varehuse i 8 lande (Holland, Danmark, Belgien, Tyskland, England, Frankrig, Spanien og Østrig)
  • Har butikker i Odense, Aarhus, Aalborg og København

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Dansk Metal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Metal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye