Emirates

Emirates Skywards løfter sløret for eksklusive oplevelser i samarbejde med Moët Hennessy

Del

Emirates og flydubai har indgået partnerskab med LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton) for at give elite-medlemmer af loyalitetsprogrammet Skywards mulighed for ubetalelige oplevelser fx en fire-dages luksusrejse til Paris og Moëts eksklusive vinmarker i Champagne.

Med et passende antal Miles, kan medlemmer af Skywards med lidt held nyde en eksklusiv overnatning for to på Château de Saran, Moët & Chandons eksklusive vinslot.
Med et passende antal Miles, kan medlemmer af Skywards med lidt held nyde en eksklusiv overnatning for to på Château de Saran, Moët & Chandons eksklusive vinslot.

Emirates og Moët Hennessy indleder det nye år med en eksklusiv oplevelse for Skywards-medlemmer, der ikke kan købes for penge. Elite-medlemmer af Skywards kan nu byde Miles via Skywards Exclusive for at få chancen for en ellers ubetalelig tur til Frankrig med LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton) fyldt med idylliske vinmarker i Champagne og Paris' charmerende gader.

Laveste bud er 250.000 Skywards Miles for overhovedet at være med i kapløbet om de i alt fire dage i Champagne og Paris.* Men programmet for den exklusive tur er bestemt også både fristende og noget helt særligt:

Først et unikt besøg i Champagne-regionen

På opholdet fra den 25. til den 27. april kan de heldige forvente:

  • En overnatning for to på Royal Champagne, inklusive alle måltider.
  • En overnatning for to på Château de Saran, Moët & Chandons eksklusive private ejendom i landsbyen Chouilly. Opholdet her er selvfølgelig også inklusive alle måltider.
  • Eksklusive smagninger, kælderbesøg og rundvisning i vinmarkerne.
  • En skræddersyet Dom Pérignon-smagning i den private lounge.
  • En eksklusiv Moët & Chandon Grand Vintage-middag.
  • Et besøg i det historiske Hautvillers Abbey - klosteret, hvor Dom Pérignon perfektionerede champagne-metoden.

Derefter videre til Paris ...

Fra den 27. til den 29. april kan de heldige se frem til:

  • Et to-nætters ophold for to gæster på Le Meurice Hotel, inklusive alle måltider.
  • En udsøgt middag med Moët & Chandon.
  • En eksklusiv rundvisning i Dior Museet.
  • En middag med både Dom Pérignon og Michelin-stjerne.
  • Et besøg på Iris Van Herpens udstilling på Musée des Arts Décoratifs og Le Louvre.
  • En ærke-parisisk sejltur på Seinen.

For mere information, klik her.

null

Nyd verdens bedste Champagne ombord på Emirates

Rejsende med Emirates har nydt Moët Hennessy Champagne ombord i mere end 30 år. Takket være luftfartsselskabets langvarige partnerskab med verdens førende Champagne-producent, kan luftfartsselskabets rejsende nu nyde eksklusive og enestående oplevelser skræddersyet specielt til Skywards-medlemmer.

Emirates er for tiden verdens eneste kommercielle luftfartsselskab, der serverer Moët & Chandon og Veuve Clicquot ombord på Business Class og Dom Pérignon på First Class. Kunder, der rejser til, fra eller via Dubai, kan også nyde et besøg i den unikke Moët & Chandon Champagne Lounge i Emirates Business Class Lounge i Concourse B. Hvor den lækre champagne i øvrigt kan nydes i selskab med lækre canapéer tilberedt af loungens Michelin-kokke.

Siden 2006 har Emirates investeret mere end 1 milliard USD i sit vinprogram. Flyselskabet er også den førende globale partner for Dom Pérignon og tilbyder i øjeblikket mere end 36 forskellige franske vine inklusive Champagne ombord på sine fly.

Skywards Exclusives

Emirates Skywards er kendt for at tilbyde sine mere end 30 millioner medlemmer skræddersyede og personlige fordele, både i luften og på jorden. Skywards Exclusives er et særligt tilbud i Emirates' loyalitetsprogram, der giver medlemmerne adgang til særligt eksklusive oplevelser eksempelvis nogle af de store sportsoplevelser, som Emirates sponsorerer inden for fodbold, tennis, golf m.fl.

*Vilkår og betingelser, bl.a.:

Tilbuddet gælder for alle Emirates Skywards Gold- og Platinum-medlemmer i hele verden og er gyldigt for rejser fra den 25. april til den 29. april 2024.

Den unikke opevelse er inklusiv transport til/fra Paris Charles de Gaulle Lufthavn samt til/fra alle aktiviteter anført i rejseplanen.

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Emirates

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Emirates

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye