Danske Spil A/S

Vinder million i Lotto og bruger det meste på lån og luksus-ferie: ”Resten skal vi klatte væk!”

Del

Bare fordi man er fornuftig behøver man jo ikke være kedelig! En vestsjællandsk mand i 40’erne vinder 1.000.000 i Lotto og har pludselig råd til både låne-afdrag og ekstra luksus til hverdag og fest.

”Hvis man flotter sig lidt ekstra, så løber pengene altså hurtigt!”

Sådan siger en vestsjællandsk mand midt i 40’erne, som for nyligt var så heldig at vinde 1.000.000 skattefrie kroner, da han havde spillet Lotto via sin mobiltelefon.

Hans kupon blev udtrukket i ekstratrækningen Millionærchancen, og så stod der pludselig en million på kontoen – og hvad gør man så?

”Jeg gik totalt i praktisk mode for at finde ud af, hvordan vi kunne få mest muligt ud af gevinsten. For hvis man ikke passer på, så klatter man dem jo bare væk!” siger han.

Det ’mest praktiske’, som manden kunne komme frem til, var at bruge en stor sum på at afbetale på gælden, hvilket helt konkret betyder, at manden og hans kone nu har 7.000 kroners ekstra luft i budgettet til tant og fjas, hver eneste måned.

Derudover, så blev der også lige råd til lidt – eller meget – ekstra luksus på en charterferie sydpå. Ferien, en ’kærestetur’ med konen, var allerede booket og betalt, før gevinsten kom i hus, men:

”Med gevinsten så kunne vi rigtigt flotte os dernede. Den fik lige lidt ekstra på det hele. Vi kørte lidt mere taxa, vi fik opgraderet vores all inclusive, så der også var ekstra roomservice, og så blev det nogle lidt dyrere solbriller, jeg købte. Du ved, ikke dem der, man køber af en mand, nede på stranden, men nogle ordentlige nogen. Det var lækkert,” fortæller manden, som fortæller, at langt størstedelen af gevinsten dermed allerede er væk igen. Men ikke den hele.

”Vi har jo stadig lidt ekstra på bufferen. Jeg har efterladt 100.000 kroner på bufferkontoen. Så kan vi gå og klatte det væk. Man skal jo også kunne mærke det, når man har vundet en million, ik?” slutter han.

Om Millionærchancen

Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover så trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye