ARKEN Museum for Samtidskunst

ARKEN åbner dørene for ny samtidskunst fra den danske kunstscene

Del

ARKEN Museum for Samtidskunst åbner dørene på vid gab den 29. februar kl.18.30-21.30 og inviterer alle gratis indenfor til Season Opening i forbindelse med åbning af ny udstilling 'Group Therapy - Ny Samtidskunst'. 

Season Opening Group Therapy, ARKEN
Season Opening Group Therapy, ARKEN Benedikte Bjerre, Lisa's Chickens (Farm Life), 2016/2021. Foto: Peter Bjerke ARKEN Museum for Samtidskunst

ARKEN Museum for Samtidskunst åbner dørene på vid gab den 29. februar kl.18.30-21.30 og inviterer alle gratis indenfor til Season Opening i forbindelse med åbning af ny udstilling 'Group Therapy - Ny Samtidskunst'.  I en tid med krige, konflikter og klimakollaps for blot at nævne et udpluk af klodens udfordringer, har vi – verden – brug for at være sammen i samme rum og turde være uenige, mens vi er nysgerrige på hinandens forskelligheder og forskellige verdensyn. 

ARKEN har netop modtaget en stor donation fra Ny Carlsbergfondet til at købe ny samtidskunst fra den danske kunstscene til museets samling. Mange af disse værker bliver vist frem for første gang den 29. februar 2024.  Ialt 17 kunstnere/kunstnerduoer vil vise deres kunst frem. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Season Opening Group Therapy, ARKEN
Season Opening Group Therapy, ARKEN
Download

Kunst og arkitektur i verdensklasse

ARKEN har en af Skandinaviens fineste samlinger af samtidskunst.

ARKENs samling indeholder flere end 400 værker. Det er dansk, nordisk og international samtidskunst primært fra perioden efter 1990.

Følg pressemeddelelser fra ARKEN Museum for Samtidskunst

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ARKEN Museum for Samtidskunst

Spektakulær udstilling med Anish Kapoor på ARKEN bliver Skandinaviens største21.3.2024 13:55:14 CET | Pressemeddelelse

Udstillingen ”Anish Kapoor – UNSEEN”, som åbner 11. april 2024, bliver den største visning i Skandinavien af den internationale verdensstjerne Anish Kapoor. Som én af samtidskunstens førende skikkelser gennem de seneste 40 år er Kapoor kendt for at udstille på de mest toneangivende institutioner verden over – og nu også på ARKEN Museum for Samtidskunst på Vestegnen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye