Emirates

Der er kærlighed i luften når Emirates fejrer Valentins Dag

Del

Alt er 'love' hos Emirates denne 14. februar, når kunderne forkæles med chokolader og kager med Valentinsdags-tema ombord samt romantisk rosé champagne og et hjertevarmende udvalg af romantiske film og musik.

Onsdag i denne uge er en rigtig god dag at hoppe på flyveren - især, hvis det er Emirates, man skal på farten med. Onsdag den 14. februar er nemlig Valentinsdag, og den dag fejrer Emirates kærligheden om bord med lækre brownies og mini red velvet-cupcakes dekoreret med hjerter - selv kabinen vil være ekstra stemningsfuld oplyst af blødt, rødt lys. Er man hoppet på en af selskabets 116 A380'ere med et Business Class-boardingcard i hånden, så serverer flyets Onboard Lounge lyserøde og røde kærlighedscupcakes, og du bydes velkommen ombord med et glas Moët & Chandon Rosé Impérial. First Class-kunder bydes velkommen ombord med et glas Dom Pérignon Rosé 2008,

Det romantiske valentinstema har også fundet vej til ice, Emirates prisvindende underholdningssystem ombord, så kunderne kan hygge sig med feel-good film. Der er blandt andet det kritikerroste romantiske drama 'Past Lives' med Greta Lee og Teo Yoo, nomineret til to Academy Awards® i 2024, inklusiv Bedste Film. Faktisk er der mere end 90 romantiske komedier og dramaer på ice, inklusive nye udgivelser som 'Craft Me a Romance' og 'Ageless Love' samt tidløse klassikere 'Da Harry mødte Sally', 'Vore bedste år' og 'The Notebook'.

Er de romatiske film ikke nok til at sætte stemningen, kan man også supplere med det helt rette 'soundtrack' ved at hoppe over på playlisten 'Romantic Moments', et håndplukket udvalg af klassiske kærlighedssange fra Celine Dion, Whitney Houston, Ed Sheeran, Diana Ross, Roberta Flack og mange flere. Her er det måske nyttigt at vide, at man allerede hjemmefra kan lave sin egen underholdningsliste med film, tv-shows eller musikplaylister på Emirates-appen, som synkroniseres med ice når man går ombord.

Læs mere HER

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Emirates

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Emirates

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye