All Things Live ApS

Gavin DeGraw besøger Danmark på sin nye Tour

Del

Efter en total udsolgt koncert i VEGA sidste år, vender den amerikanske sanger og sangskriver stærkt tilbage til Danmark i efteråret, hvor han besøger Viborg og København til november.

 

/Foto: KacieQ

Gavin DeGraw står bag tidløse hits som “Chariot”, “I Don’t Want To Be”,”Best I Ever Had”, In Love With A Girl”, “We Belong Together” og “Follow Through”.

Han udgav sit debutalbum Chariot tilbage i 2003, og der er ikke mange kunstnere, der har formået at hitte så stort, som DeGraw i den grad gjorde med sin debut, der blandt andet gik ind som nummer 1 på de danske hitlister. Både album og singler solgte platin, og Chariot blev starten på en bemærkelsesværdig karriere med den ene hitlisteplacering efter den anden, gentagende platin-hæder, Grammy-nomineringer og flere verdensturneer.

Gavin DeGraw har i løbet af de sidste to årtier udgivet syv studiealbum, hvoraf det seneste Face The River, som han selv beskriver som sin vigtigste plade i karrieren, udkom i 2022.

DeGraws popularitet har holdt ved helt siden de allerstørste hits fra 00’erne – en popularitet som også flere gange er blevet understreget herhjemme med udsolgte koncerter. Han var senest forbi vores del af europakortet sidste år, hvor han besøgte VEGA og Train.

Til efteråret kan danske fans se frem til et glædeligt gensyn med Gavin DeGraw, når den populære sanger og sangskriver rykker ind i Tinghallen i Viborg 6.november og Poolen i København 7. november.

GAVIN DEGRAW 2024 WORLD TOUR
6. November Tinghallen, Viborg
7. november Poolen, København
Billetsalget starter 16. februar kl.10
Billetsalg via ticketmaster.dk / allthingslive.dk

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter samt national og international comedy.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye