Næstved Bibliotek og Borgerservice

At fortælle historier med billeder og ord

Del

Forfatter Sabine Lemire og illustrator Rasmus Bregnhøi, der står bag den populære tegneserie Mira, fortæller om, hvordan en bog bliver til. Det sker lørdag den 2. marts kl. 12.00-13.00 på Næstved Bibliotek.

Billede af Rasmus Bregnhøi og Sabine Lemire
Illustrator Rasmus Bregnhøi og forfatter Sabine Lemire står bag den populære serie om pigen Mira Foto: Simon Klein

Med udgangspunkt i tegneserien Mira fortæller Rasmus Bregnhøi og Sabine Lemire om deres samarbejde, imens de løbende læser højt og live-tegner. Arrangementet henvender sig til børn mellem 8 og 12 år. Børnene vil blive inddraget undervejs og få mulighed for at komme med deres input.

Mira-historierne handler om venskaber, kærlighed og fællesskab. Emner, der kan være udfordrende, hvis man som Mira let kommer til at forsvinde i sin fantasi, og klassekammerater eller forældre ikke altid forstår én. Venskaber er essentielle i alle børns liv, og Sabine Lemire og Rasmus Bregnhøi har med Mira formået at skabe en figur, som mange børn kan spejle sig i.

Foredraget er en del af forårets store kærlighedstema på Næstved Bibliotek.

Om Sabine Lemire og Rasmus Bregnhøi

Rasmus Bregnhøi har illustreret over hundrede bøger til børn og unge. Han har tegnet billedbøger, graphic novels, ungdomsromaner og meget andet. Han er også illustratoren bag det store vægmaleri i børnebiblioteket på Næstved Bibliotek. Sabine Lemire har skrevet over 60 bøger. Hun skriver både bøger og dramatik.

Sammen har de to blandt andet lavet tegneserien om Mira. Serien om Mira har vundet et hav af priser og vil snart også kunne opleves i teatret.

Arrangementet finder sted lørdag den 2. marts kl. 12.00-13.00 i Salen på Næstved Bibliotek. Billetter købes via www.naesbib.dk. Pris: 50 kr.

Kontakter

Billeder

Billede af Rasmus Bregnhøi og Sabine Lemire
Illustrator Rasmus Bregnhøi og forfatter Sabine Lemire står bag den populære serie om pigen Mira
Download

Næstved Bibliotek og Borgerservice

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye