Installatørgruppen

VVS Firmaet Bad Experten A/S er i dag en del af Blikkenslagerfirmaet Jesper Hansen ApS

Del

VVS Firmaet Bad Experten A/S er blevet en del af Blikkenslagerfirmaet Jesper Hansen ApS, som er en del af InstallatørGruppen.

Fra venstre mod højre: Niels Meidahl (InstallatørGruppen), Jesper Sørensen (Bad Experten), Jesper Hansen (Jesper Hansen VVS) og Stefan Sadowski (Jesper Hansen VVS).
Fra venstre mod højre: Niels Meidahl (InstallatørGruppen), Jesper Sørensen (Bad Experten), Jesper Hansen (Jesper Hansen VVS) og Stefan Sadowski (Jesper Hansen VVS).

VVS Firmaet Bad Experten A/S er en vvs-virksomhed beliggende i Kirke Såby, og som udfører arbejde i det meste af Roskildeområdet og Storkøbenhavn. Virksomheden bliver et datterselskab under Blikkenslagerfirmaet Jesper Hansen ApS, som blev etableret i 1987, og som ledes af Jesper Hansen og Stefan Sadowski. VVS Firmaet Bad Experten A/S fortsætter med samme navn, logo og lokation i Kirke Såby. Tidligere adm. direktør, Jesper Sørensen, fortsætter som Afdelingsdirektør, og Stefan Sadowski bliver Direktør i virksomheden.

Jesper Sørensen, Afdelingsdirektør i VVS Firmaet Bad Experten: ”At blive en del af Jesper Hansen VVS og InstallatørGruppen vil sikre, at Bad Experten bliver mere robust, og at vi sammen kan udvikle os endnu mere og give vores kunder en endnu bedre service. Vi ser meget frem til samarbejdet.

Som en del af InstallatørGruppen og Blikkenslagerfirmaet Jesper Hansen opretholder VVS Firmaet Bad Experten deres lokale ledelse og firmanavn, lokale tilstedeværelse og tætte relation til deres samarbejdspartnere og kunder.

Stefan Sadowski, Direktør i Blikkenslagerfirmaet Jesper Hansen ApS: "Vi er glade for at få Bad Experten ind som en del af virksomheden, så vi kan blive en endnu stærkere forretning og medvirke til den videre udvikling af Gruppen.”

Om VVS Firmaet Bad Experten: VVS Firmaet Bad Experten beskæftiger sig indenfor renovering og ombygning, herunder varmeanlæg, energioptimering, fjernvarme, gas, varmepumper og solvarme, vand- og afløbsinstallationer, blikkenslagerarbejde, skifertage, mindre entrepriseopgaver samt service og vedligeholdelse. Virksomheden blev etableret i 1986 af Jesper Sørensen. Virksomheden arbejder på hele Sjælland og har 20 ansatte.

Om Blikkenslagerfirmaet Jesper Hansen ApS: Blikkenslagerfirmaet Jesper Hansen beskæftiger sig indenfor renovering og ombygning, herunder varmeanlæg, energioptimering, fjernvarme, gas, varmepumper og solvarme, vand- og afløbsinstallationer, blikkenslagerarbejde, skifertage, mindre entrepriseopgaver samt service og vedligeholdelse – herunder vagtordning 24/7/365. Virksomheden blev etableret i 1987 af Jesper Hansen, og i 2015 indtrådte Stefan Sadowski som partner. Virksomheden arbejder på hele Sjælland og har 40 ansatte. Jesper Hansen VVS har to gazellepriser og har derudover været nomineret til årets læreplads i 2020.

Blikkenslagerfirmaet Jesper Hansen ApS blev en del af InstallatørGruppen i marts 2023, da gruppen blev etableret.

Kontakter

Billeder

Niels Meidahl, Jesper Sørensen, Jesper Hansen og Stefan Sadowski
Niels Meidahl, Jesper Sørensen, Jesper Hansen og Stefan Sadowski
Download

Om InstallatørGruppen

InstallatørGruppen er etableret i 2023 og består af virksomheder indenfor el-, vvs-, fiber samt ventilations- og kølesystemer. Gruppens mål er at skabe en landsdækkende markedsleder indenfor el, vvs-, ventilations- og kølesystemer baseret på lokal forankring og stærke kunderelationer kombineret med bredt markedskendskab og stordriftsfordele samt systematiske investeringer i bæredygtighed og miljø, arbejdsliv og faglig kvalitet for at professionalisere branchen. InstallatørGruppen ejes af FSN Capital og de enkelte virksomheder.

Følg pressemeddelelser fra Installatørgruppen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Installatørgruppen

InstallatørGruppen og Bodil Energi indgår partnerskabsaftale om bæredygtig energi7.3.2024 14:30:00 CET | Pressemeddelelse

InstallatørGruppen og Bodil Energi har indgået en partnerskabsaftale som led i deres fælles ambition om at øge farten på den grønne omstilling blandt de danske boligejere. InstallatørGruppen køber samtidigt 10% af aktierne i Bodil Energi og bliver dermed del af ejerkredsen bag virksomheden. Partnerskabet og investeringen markerer et vigtigt skridt for begge virksomheder for at udbrede energirigtige løsninger til de danske boligejere.

Zahle & Co. A/S er i dag en del af MH Elektric A/S6.3.2024 08:27:50 CET | Pressemeddelelse

Zahle & Co. er blevet en del af MH Elektric, som er en del af InstallatørGruppen. Zahle & Co. er et autoriseret el-installationsfirma beliggende i Herlev og Farum, som blev stiftet i 1998 af aut. el-installatør Torben Flagsø. Virksomheden bliver et datterselskab under MH Elektric, som beskæftiger sig med el indenfor service, renovering, nybyg og anlægsopgaver samt områder såsom fiber- og datanetværk, solpaneler, ladestandere, energioptimering og belysning. Torben Flagsø fortsætter med den daglige ledelse i Zahle & Co.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye