Lidl Danmark

Stort fremmøde ved åbningen af Lidl i Brande

Del

Humøret var højt, da borgmester Ib Lauritsen (V) og butikschef Nicolai Rejsenhus torsdag sammen klippede snoren til Lidls nyeste dagligvarebutik i Brande. Mange nysgerrige branditter var mødt op for at tage del i fejringen og udforske butikkens mange gode tilbud.

Borgmester Ib Lauritsen (V) og butikschef Nicolai Rejsenhus kunne torsdag klippe båndet til Lidls nyeste butik på Chr. Bergsvej 2 i Brande. Det store fremmøde glæder den nye butikschef, som har set frem til åbningen af butikken i månedsvis.
Borgmester Ib Lauritsen (V) og butikschef Nicolai Rejsenhus kunne torsdag klippe båndet til Lidls nyeste butik på Chr. Bergsvej 2 i Brande. Det store fremmøde glæder den nye butikschef, som har set frem til åbningen af butikken i månedsvis.

Smil og forventningens glæde prægede stemningen blandt de fremmødte foran Brandes nyeste dagligvarebutik, som torsdag morgen åbnede på Chr. Bergsvej 2. Der blev serveret kaffe og morgenbrød forud for borgmester Ib Lauritsens tale, og da den ceremonielle klipning af den rød bånd var veloverstået, blev dørene åbnet til Lidls 860 kvadratmeter store butik, som udover skarpe åbningstilbud også bød på smagsprøver på Lidls egne produkter. 

Det var et øjeblik, som butikschef Nicolai Rejsenhus havde ventet længe på, siden han fik nyheden om, at han skal stå i spidsen for Lidls første nye butik i 2024 vest for Storebælt.     

“Mine folk og jeg har ventet i spænding på denne dag. Vi havde hørt rygter om, at mange var interesserede i vores nye butik. Men at der ville møde så mange op til både naboaftenen i går og til åbningen i dag, er alligevel en dejlig overraskelse,” fortæller Nicolai Rejsenhus. 

Den i alt 17 mand store medarbejderstab er håndplukket blandt erfarne Lidl-folk og lokale fra Brande og omegn. Kendskabet til byen og dens indbyggere var vægtet højt i udvælgelsen af det nye butikspersonale: 

“Vi vil være områdets foretrukne dagligvarebutik, og vi glæder os meget til at lære vores kunder endnu bedre at kende. Det er noget af det mest givende og vigtige at kunne for en lokal købmand, synes jeg,” siger Nicolai Rejsenhus med et glimt i øjet.  

En stærk placering midt i byen 

Med butikkens placering på Chr. Bergsvej lige op ad Brandes hovedpulsåre, Vejlevej, har Lidl opnået et mål, som dagligvarekæden længe har ønsket sig: 

“Brande har længe været i kikkerten og et stort ønske hos os. Så da grunden kom på markedet, var der ingen tvivl. Vi ville til Brande. Derfor er vi selvfølgelig meget glade for, at vi nu endelig kan erklære butikken for åben,” siger Mads T. Nielsen, der er udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl. 

Fejringen af butikken fortsætter weekenden over med smagsprøver til kunderne i butikken. Der er dog også flere markante områder, hvor Lidls nye butik skiller sig ud fra mængden: 

“I Lidl har vi et uovertruffent udvalg af bakeoff samt en velassorteret frugt og grøntafdeling, som vi får leveringer til hver dag, og som vi sparer kunden momsen for i hele februar,” udtaler Nicolai Rejsenhus og fortsætter:  

“Og så er det Brandes første tobak- og nikotinfri dagligvarebutik. I Lidl tager vi stilling til, hvad vi har på hylderne og står ved vores samfundsansvar. Vi håber, at borgerne i Brande og omegn tager lige så godt mod initiativet, som de har taget mod os i dag.” 

Gå på opdagelse i den nye Lidl-butik på Chr. Bergsvej 2 i Brande hver dag fra kl. 7-21.30. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Lidl Danmark er ny hovedpartner på Madens Folkemøde22.3.2024 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Når Madens Folkemøde slår dørene op 31. maj - 1. juni 2024, er det med en ny hovedpartner ved bordet. Lidl Danmark og Madens Folkemøde har indgået et partnerskab, som blandt andet betyder, at der i 2024 er særligt fokus på relationen mellem sundhed og mad, at Lidl Danmark bakker op om Ungdommens Madmøde, og at Madens Folkemøde får besøg af Lidl Danmarks danske producenter fra En Bid af Danmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye