Greve Kommune

Sårbare familier får hjælp til en god hverdag

Del

Greve Kommune har fået over fire millioner kroner til at hjælpe udsatte gravide og nye familier.

Gravid kvinde, hvor man kun kan se maven, og hendes hænder, der holder om maven.
Meget sårbare gravide og nye familier skal have hjælp til at leve et stabilt hverdagsliv. Modelfoto. Greve Kommune har alle rettigheder til billedet, og det kan frit bruges i forbindelse med omtale af projektet.

I de kommende tre år skal Greve Kommune udvikle indsatsen for meget udsatte gravide og nye familier, for at de kan komme godt i gang med familielivet.  

Greve Kommune har nemlig søgt og fået over fire millioner kroner af Social- og Boligstyrelsen til at hjælpe gravide og nye familier, hvor de voksne er i svære udfordringer.  

Tidlig hjælp og forebyggelse

Claus Jensen, formand for Skole-, Børne- og Ungeudvalget, er glad for projektet og ser frem til at følge det: 

”Vores mål er at hjælpe familierne meget tidligt, sådan at vi i højere grad kan hjælpe og forebygge. Vi kalder indsatsen Brug for Familien, for vi vil støtte hele familien i at leve et godt og stabilt hverdagsliv, på trods af de udfordringer forældrene kan være i”, siger han. 

Afprøvning af nye metoder

Greve Kommune vurderer, at omkring 15 gravide og nye familier vil få gavn af den særlige støtte i projektperioden. 

Pengene til Brug for Familien skal gå til at hjælpe de udsatte gravide og nye familier, og samtidig skal Greve Kommune også afprøve og implementere nye metoder i arbejdet. 

Hvis indsatsen virker som ønsket, vil Greve Kommune bruge metoderne i kommunens indsats for udsatte gravide og nye familier efter projektet er færdigt. 

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Greve Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Greve Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye